În cadrul unui interviu, Ilinca a mărturisit că celebrul creator de modă este puternic şi va trece şi peste această încercare, el urmând să se recupereze în următoarea perioadă total.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, adevărul despre starea lui de sănătate: ”Nu sunt cum vreau să fiu. Nu e uşor să înduri durerile!”

„Cătălin este bine, el este un om extrem de iubit, extrem de protejat de Dumnezeu. Care, uite, are şi momente dificile, dar doar pentru că este suficient de puternic să treacă peste ele.El este un om extrem de bun, cu un suflet enorm, cu o enrgie aparte, nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de el, mai ales noi care am stat şi am mâncat din aceeaşi farfurie.

Am vorbit foarte des în perioada aceasta, el e foarte bine, se recuperează, va fi în curând foarte bine, la capacitate normală. Însă, ca orice altfel de intervenţie, necesită repaos, asta şi face acum, se odihneşte, că are , dar în scurt timp sunt convinsă că va rupe barierele lucrurilor pe care le face.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe! Voi merge mai departe până la capăt!”

Il ador, îl iubesc, îi doresc toată sănătatea din lume şi ştiu că Regele nostru suprem o să se facă bine cât mai repede.”, a spus Ilinca Vandici excluisv pentru VIVA!

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună.
„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.

„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.