În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, creatorul de modă a vorbit despre starea sa de sănătate şi a oferit detalii noi despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă.

„Nu e uşor într-o lună şi umpic să suporţi 4 operati, să stai în spital aproape non-stop, să înduri nişte dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua şi a treia operaţie am stat 17 zile imobilizat… Am făcut o nouă hemoragie internă.

Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe! Voi merge mai departe până la capăt!”

Mi s-a mai făcut o altă operaţie… Mi s-au administrat nişte medicamente, de pe urma cărora aveam nişte halucinaţii extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu ştiam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit aşa la mine şi îmi fac poze şi vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt aşa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeaşi putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia


Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună.

Citeşte şi: Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu! Prietena lui a rupt tăcerea: ”Se recuperează!”

„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show, în urmă cu mai bine de două luni.

„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.