Astfel, fosta prezentatoare TV a făcut public un mesaj adresat Magdei Vasiliu, în care a vorbit despre felul în care se promovează multe dintre vedetele din ziua de astăzi. 
 
”Anul împlinesc 25 de ani de presă. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casă, undeva prin Ferentarii anilor ’90, până la cele mai strălucitoare recepţii mondene sau scorţoase vizite oficiale ale preşedinţilor de stat. Am văzut şi sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnaţi de poală fustei, le-am simţit dezamăgirea în ochi aşteptând alocaţia pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut şi opulenţa miliardarilor care comandă roabe de şampanie în cluburile de fitze şi le-am citit în ochi frică de zăbrele şi de puşcărie. Am trăit şi în bogăţie şi în sărăcie!!! (…) E cam o regulă în showbiz ca vedetele să prezinte în public, la evenimente, creaţii ale caselor de modă sau ultimele tendinţe în materie de machiaj sau coafură. Apropos, am două facultăţi (una fără diplomă) şi m-am înscris şi la un masterat. Fac dezvoltare personală şi sunt life coach. Am şi genţi de firmă(cumpărate pe banii mei) dar şi piese no name de toată frumuseţea. Şi, da, mi-aş dori pahare de cristal şi veselă de-aia scumpă, vacanţe sau o viaţă de-aia exotică, de ‘jde mii de euro!!! O fi bine sau o fi rău? 
 
 
P. S. (…). Stai liniştită, Magda, nu e barter!!! Şi, apropos, tu de câte ori ai apărut la tv,  ai venit cu hainele tale de acasă sau te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere???”, a fost o parte din mesajul Adrianei Bahmuţeanu. 
 
Zilele trecute, într-un mesaj făcut public pe reţelele de socializare, Magda Vasiliu a criticat evenimentele glamour la care se înghesuie multe dintre vedetele din ziua de astăzi.
”Ştiţi, vreo 15 ani am lucrat în presă. Chiar mai mult, dacă pun şi anul în TVR, când e impropriu spus ” lucrat”, mai degrabă am învăţat…E, în toţi ăştia 15 -16 ani am tot primit invitaţîi la tot felul de evenimente d -stea mondene…..Nu cred că m-am dus la mai mult de 3 sau 4 pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare…Eu nu pot sta cu un pahar în mâna, făcând conversaţie cu persoane care nu mă cunosc decât de la tv şi care, în consecinţă, practic, nu mă cunosc deloc. N-am avut şi nu am genţi de firmă, pantofi de fitze nici atât, iar pe cârpe nu pun mare preţ. Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar ca să mă vădă nişte străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde… Nu zic că e bine ca mine sau că aş fi vreun exemplu…nici pe departe. Prefer să stau cu familia, să mă vad cu prietenii, să stau cu Vlad, să mi răsfăţ câinii şi pisicile, să pot trăi aşa cum vreau eu… Şi câteodată, să scriu…mă relaxează, îmi da un sentiment de libertate şi de bine, pe care niciodată nu l am încercat la vreo petrecere d asta de fitze, cu gene false, extensii de par şi pantofi pe care mâine ii duci înapoi de unde i ai luat….”, a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare, în urmă cu doar câteva zile.