Andreea Bălan a confirmat divorţul printr-un răspuns la un comentariu pe Instagram, al unei fane: "Nu mai suntem împreună", a spus vedeta.  George Burcea ar fi plecat de acasă şi în urmă cu câteva zile a fost prins pe poliţişti drogat la volan. Acesta consumase cocaină şi, potrivit surselor din apropierea fostului cuplu, Andreea Bălan nu avea habar de viciile soţului său. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Aurelian Temişan, naşul celor doi, a postat pe internet o fotografie de la nunta Andreei cu George, alături de un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. /Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată./ Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău./ Idei...trăiri...viaţă...sentimente...", a fost mesajul lui Aurelian Temişan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Tatăl lui George Burcea, declaraţii uimitoare despre fiul său

Recent, Nelu Burcea a oferit un interviu în care îi ţine partea Andreei Bălan

“Ce bărbat este acela care îşi părăseşte familia? Îşi lasă soţia şi copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. (...) Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a mai spus tatăl actorului pentru Impact.ro.