Biscuţi retraşi de la comercializare

Un intreg lot de biscuiti "Popular" a fost retras de la comercializare de către Kaufland, după ce s-a constatat că exista depăşiri la parametrul sulfiţi. Produsul poate produce reacţii alergice la copii.

"În urmă analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiţi la lotul de biscuiţi "Popular" fabricat în dată de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depăşirea acestui parametru", se arată ntr-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentelor (ANSVSA).

Citeşte şi: Drogurile "legale" din produsele alimentare. Şi tu le consumi zilnic

Copiii sunt cei care ar putea avea de suferit. Potrivit anunţului, o cantitate mai mare de 140g de biscuiţi ar putea produce reacţii alergice

Persoanele care au achiziţionat acest produs sunt invitate să nu îl mai consume şi să-l ducă în magazinele Kaufland de unde l-au achiziţionat, contravaloarea produselor urmând a fi returnată.


Fructe confiate, posibil contaminate cu salmonella

Tot astăzi, Mega Image a retras de la comercializare un lot întreg de fructe confiate, despre care se crede că ar fi fost contaminate cu salmonella. Consumatorii sunt sfătuiţi să nu le consume. 

Citeşte şi: Leurda protejează rinichii

”Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis ANSVSA.


Sursă: wall-street.ro