Fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost prezentă în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Acolo, Amalia Năstase a mărturisit că a slăbit 12 kg într-o singură lună. Vedeta a ţinut dieta oloproteică.

Amalia Năstase a slăbit 12 kg VIDEO

  • „Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat şi mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puţin.
  • Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcţie de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simţit pofte, datorită suplimentelor pe care le au.

Amalia Năstase a slăbit cu dieta oloproteică

  • Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreţinere. Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ţii ca să-ţi porneşti metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, peşte de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc şi ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult.
  • Plus 200 de grame de salată. Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi şi două shake-uri de proteine. Nu e uşor. Totul trebuie să devină un stil de viaţă. Eu miros tot ce mănâncă ceilalţi! Aşa îmi trece pofta”, a afirmat Amalia Năstase.