Cum să-i trimiți un mesaj telepatic persoanei de care îți este dor. Totul în doar 4 pași!

1 noiembrie 2022   Dezvoltare personală

Crezi sau nu, mintea poate să trimită mesaje convingătoare către o altă persoană care se află la distanță. De fapt, oricine poate să comunice telepatic, dacă ține cont de câteva strategii simple. 

Telepatia reprezintă abilitatea de a trimite mesaje altora, indiferent de distanță, folosindu-ți doar mintea. Concret, este o vibrație trimisă unei alte persoane, cu care ai stabilit o conexiune mentală. Pare incredibil, dar dacă reușești să îți aliniezi frecvența vibrațională cu persoana cu care dorești să comunici, aceasta poate să primească în mod clar mesajul tău. 

Înainte să înveți cum să trimiți un mesaj telepatic, trebuie să te asiguri că ești gata să te conectezi cu cealaltă persoană. Specialista Josie Grouse te învață cum.  

Citește și: Ce spune despre tine anotimpul tău preferat și de ce sunt legate stările de spirit și vremea? 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să crezi cu adevărat că ești înzestrat cu această capacitate. Apoi, trebuie să găsești un spațiu liniștit, în care să nu fii distras. Acest lucru îți va permite să te concentrezi mai bine și îți va oferi șanse de succes. În cele din urmă, trebuie să te relaxezi, pentru a beneficia de starea mentală potrivită pentru a-ți trimite mesajul în Univers. Acum ești gata să comunici telepatic. Iată cum o faci! 

Pasul nr. 1: Vizualizează destinatarul 

Închide ochii și imaginează-ți că persoana căreia vrei să îi trimiți mesajul se află chiar în fața ta. Aminește-ți fizicul său, în cele mai mici detalii, cum ar fi înălțimea, greutatea sau culoarea părului. O fotografie te-ar putea ajuta.  

Pasul nr. 2: Imaginează-ți cum ar fi dacă destinatarul ar fi lângă tine 

Al doilea pas este să îți închipui, tot cu ochii închiși, cum te-ai simți dacă destinatarul mesajului ar fi lângă tine. De pildă, gândește-te ce fel de energie ar avea și ce trăiri ți-ar transmite. 

Vezi și: Obiceiuri simple cu un impact major asupra sănătății tale. Te vei simți extraordinar! 

Pasul nr. 3: Formulează-ți mesajul

Acum că ești pregătit să comunici telepatic, este important să știi ce vrei să spui. Asigură-te că mesajul tău este simplu și concis, fără detalii lipsite de sens.

Pasul nr. 4: Ești pregătit să-ți trimiți mesajul 

Pentru a transmite mesajul, imaginează-ți că acesta ajunge telepatic din mintea ta în mintea destinatarului. Încearcă să te gândești cum se va simți acesta când îl va primi. La final, relaxează-te și crede din toată inima că persoana la care te-ai gândit va primi mesajul tău. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube  

Mai multe