Ce înseamnă când cineva îţi spune că tocmai se gândea la tine? Superstiţii adunate din întreaga lume

2 superstitii jpg jpeg

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi suni un prieten, iar el să-ţi spună că era pe punctul de a te apela? Semnele spirituale par desprinse dintr-o realitate paralelă şi năucitoare, iar Universul îţi poate transmite semnale când eşti în mintea cuiva.

De-a lungul anilor, oamenii au cercetat acest subiect şi au pus pe foaie câteva semne pe care Universul le poate trimite, atunci când cineva se gândeşte la tine. Ele pot să vină la tine, în mod natural, iar partea bună este că nu este nevoie să fii înzestrat cu abilităţi spirituale avansate, pentru a le indentifica. Fie să sunt sau nu superstiţii, iată care pot fi indiciile că eşti în mintea cuiva!

Ce spune cultura asiatică

Potrivit credinţei asiatice, dacă nu eşti bolnav şi nu ai alergii, dar ţi se întâmplă să strănuţi destul de des, poate fi un semn că o persoană se gândeşte la tine. În această cultură, a strănuta de două ori la rând înseamnă că o persoană are gânduri negative despre tine, iar trei strănuturi înseamnă că persoana care te are în minte este îndrăgostită de tine.

Citeşte şi: „Cum să testezi dacă o bijuterie este veritabilă sau nu. Cele mai bune teste să depistezi imitaţiile”

Ţi se înroşesc urechile

Adesea, corpul nostru are reacţii interesante, fără ca noi să ştim de ce. De exemplu, se spune că dacă urechile şi faţa încep să roşească şi simţi o senzaţie de arsură, este posibil ca o persoană vorbeşte despre tine. Desigur, această credinţă este o superstiţie, din popor.

Sughiţul, o superstiţie rusă

O superstiţie rusă spune că un „atac‟ de sughiţ înseamnă că o persoană se poate gândi la tine. Se spune că dacă te confrunţi cu acest lucru, pot scăpa de sughiţat, doar dacă vei rosti numele persoanei care a cauzat problema. Această tradiţie rusă este o credinţă în care şi foarte mulţi români cred.

Simţi că ochiul stâng sau drept se zbate

În întreaga lume, există multe superstiţii şi semnificaţii culturale ale acestui fapt. Una dintre ele este că o persoană se gândeşte la tine.  Este important că fii atent care ochi se „zbate‟. În cazul bărbaţilor, tresărirea ochiului stâng este un semn că o persoană are gânduri negative, iar tremurul ochiului drept semnifică gândurile pozitive. În cazul femeilor, principiul se aplică invers.

Citeşte şi: „Originea celor mai cunoscute 5 superstiţii. Cum poate să aducă ghinion deschiderea umbrelei în interior”

Te confrunţi cu schimbări de dispoziţie

Există multe cauze medicale posibile care duc la schimbările bruşte de dispoziţie, dar şi credinţe spirituale. Unii spun că schimbările de dispoziţie reprezintă reacţia corpului de a fi în gândurile cuiva. Starea ta de spirit poate fi legată de gândurile pe care acea persoană le are despre tine.

Sursă foto: ShutterstockRecente

cap om jpg
femeie meteo shutterstock 1908728758 jpg
1 shutterstock 35686414 culori jpg jpeg
Test personalitate jpg
Culoare jpg
Kanji jpg
lider   be unique gbe1cfc331 1280 jpg
bani jpeg
elementele naturii   shutterstock 249716197 jpg
oua incondeiate bucovina jpeg
2 tablou  jpg
Paste   shutterstock 1896795169 jpg
Culori  jpg
interviu angajare 365256740 jpg
florii 1 jpeg
depresie
scrie   carnetel  notepad ge237ef815 1280 jpg
Narcisist jpg
biblioteca Marocco shutterstock 741429292 jpg
1 insomnie jpg jpeg