Sfaturi pentru cupluri: faceți sex înainte de cină și nu deveniți intimi la prima întâlnire

17 iulie 2024   Dragoste și sex

Sexologul Dr. Ruth, autoare a 40 de cărți despre sex și multiple emisiuni revelatoare pentru cupluri, a murit la 96 de ani, dar a lăsat în urma ei o grămadă de sfaturi pentru o viață sexuală împlinită.  

Cu specializări în psihologie și sociologie și un doctorat în filosofie, Dr. Ruth oferea sfaturi simple și la îndemâna oricui, de genul: „Atunci când faci sex oral, imaginează-ți să savurezi o înghețată!” sau „Dacă îți tot rămâne mintea la orgasm, nu te mai simți bine în timp ce faci dragoste. Te interesează doar finalul, nu și ce se întâmplă pe parcurs și e păcat!”.   

De modă veche, specialistul în sexologie nu era de acord cu „moda” de acum, când se presupune că trebuie să primești acordul partenerului la fiecare atingere, ca să nu comiți o agresiune sexuală de toată „frumusețea”: „Mi se pare o prostie fără margini ca, atunci când ești deja în pat, gata excitat, să începi să întrebi dacă-i poți atinge sânul partenerei tale!”.

Ca să vă faceți o idee mai amplă despre învățămintele pe care ni le-a transmis regretata sexoloagă americană, vi pe prezentăm pe cele mai interesante dintre ele:

-        Învață să săruți! E o parte a sexului atât de importantă, se simte așa bine, poate fi atât de intens, nu neglija felul în care săruți.

-        Nimeni nu se naște un iubit perfect. Ai nevoie să exersezi ca să devii mai bun în pat.

-        Lasă ecranele, scoate-le din dormitor, și începeți să vă cunoașteți mai bine unul pe altul.

-        Faceți sex înainte de-a pleca din casă ca să luați cina în oraș. După ce vă umpleți stomacul cu mâncare, e posibil să fiți prea obosiți pentru o mică agitație între așternuturi.

-        Fă atmosferă! Ideea că orice repriză de sex trebuie să fie spontană… e realizabilă doar în filme. Așadar, pregătește o gustare afrodiziacă, pune o muzică seducătoare, stinge lumina din tavan și aprinde lumânările, apoi fii gata să-ți seduci partenerul!

-        Dă-i partenerului tău nuci! Dacă-ți dorești să aibă o spermă de calitate mai bună, nucile ajută.  

-        Nu fă sex de la prima întâlnire! Abia după ce cunoști puțin omul și ajungi să-l respecți și să-l admiri, poți avea parte de o noapte de vis în brațele lui!

-        Nu trebuie să-ți dezvălui fanteziile în fața iubitului tău. Dacă ai relații intime cu el și visezi cu ochii deschiși la o interacțiune intimă cu echipa de fotbal, foarte bine, dar nu-i spune și lui asta!

foto - Shutterstock

Mai multe