Kourtney Kardashian, gravidă în nouă luni: „Trebuie să fac sex!”

Într-un episod „The Kardashian”, celebra mămică a patru copii a vorbit despre apetitul ei insațiabil pentru... sex, când mai avea puțin și năștea.

kourtney kardashian travis barker (3) jpg

Pe când era însărcinată în luna a noua cu cel de-al patrulea copil al ei, Rocky, Kourtney continua să se bucure de o viață sexuală foarte activă cu soțul ei, rockerul Travis Barker. În timpul pregătirilor pentru maternitate, mama lui Kourtney, Kris Jenner, a întrebat-o pe fiica ei de 45 de ani: „Cum ar fi să ți se rupă apa chiar acum?!”, la care vedeta de reality show a răspuns: „Sper să nu, că nu sunt pregătită!”.   

„A, bine, după ce îți termini bagajul…”, a spus Kris, iar fiica ei a lămurit-o: „Nu mă refer la asta. Soțul meu e în avion acum, se întoarce acasă...”. Iar managerul celor patru surori Kardashian a întrebat cu toată seninătatea: „A, bun, atunci când aterizează el?”. „Nu. Trebuie să fac sex!”, i-a dat replica Kourtney Kardashian mamei sale, care a putut scoate doar acest răspuns: „Așa vorbești tu cu mama ta?!”.

Mai departe în episodul „The Kardashian”, Khloe i-a mărturisit lui Kourtney că e singură după ce s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, care a înșelat-o în mod repetat. „Primesc prea multă informație de la fetele mele și nu e cazul să aflu eu despre astfel de lucruri”, a continuat Kris Jenner pe același ton nevinovat.

„E nebunie ce se întâmplă acum!”, nu s-a putut abține mama surorilor Kardashian. „Sexul e prioritar nașterii, cine a mai pomenit asta?!”, la care fiica ei i-a replicat: „Da, pentru că, după naștere, nu poți face sex timp de șase săptămâni”, a conchis celebra mămică.

Kourtney Kardashian jpg

În concluzie, Kourtney Kardashian a ținut să ne informeze că a avut o viață intimă activă și când era gravidă în nouă luni, lucru demn de toată lauda pentru o femeie de 45 de ani, aflată la cea de-a patra ei sarcină.

Vedeta n-a făcut niciodată un secret din atracția fizică pe care o are cu soțul ei, pozându-se în ipostaze fierbinți chiar și pe covorul roșu sau în fața camerelor de filmat. Iar gravidia n-a împiedicat-o să continue să se bucure de momentele intime frumoase petrecute cu soțul ei!

foto - Instagram



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg