Kourtney Kardashian, gravidă în nouă luni: „Trebuie să fac sex!”

Într-un episod „The Kardashian”, celebra mămică a patru copii a vorbit despre apetitul ei insațiabil pentru... sex, când mai avea puțin și năștea.

kourtney kardashian travis barker (3) jpg

Pe când era însărcinată în luna a noua cu cel de-al patrulea copil al ei, Rocky, Kourtney continua să se bucure de o viață sexuală foarte activă cu soțul ei, rockerul Travis Barker. În timpul pregătirilor pentru maternitate, mama lui Kourtney, Kris Jenner, a întrebat-o pe fiica ei de 45 de ani: „Cum ar fi să ți se rupă apa chiar acum?!”, la care vedeta de reality show a răspuns: „Sper să nu, că nu sunt pregătită!”.   

„A, bine, după ce îți termini bagajul…”, a spus Kris, iar fiica ei a lămurit-o: „Nu mă refer la asta. Soțul meu e în avion acum, se întoarce acasă...”. Iar managerul celor patru surori Kardashian a întrebat cu toată seninătatea: „A, bun, atunci când aterizează el?”. „Nu. Trebuie să fac sex!”, i-a dat replica Kourtney Kardashian mamei sale, care a putut scoate doar acest răspuns: „Așa vorbești tu cu mama ta?!”.

Mai departe în episodul „The Kardashian”, Khloe i-a mărturisit lui Kourtney că e singură după ce s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, care a înșelat-o în mod repetat. „Primesc prea multă informație de la fetele mele și nu e cazul să aflu eu despre astfel de lucruri”, a continuat Kris Jenner pe același ton nevinovat.

„E nebunie ce se întâmplă acum!”, nu s-a putut abține mama surorilor Kardashian. „Sexul e prioritar nașterii, cine a mai pomenit asta?!”, la care fiica ei i-a replicat: „Da, pentru că, după naștere, nu poți face sex timp de șase săptămâni”, a conchis celebra mămică.

Kourtney Kardashian jpg

În concluzie, Kourtney Kardashian a ținut să ne informeze că a avut o viață intimă activă și când era gravidă în nouă luni, lucru demn de toată lauda pentru o femeie de 45 de ani, aflată la cea de-a patra ei sarcină.

Vedeta n-a făcut niciodată un secret din atracția fizică pe care o are cu soțul ei, pozându-se în ipostaze fierbinți chiar și pe covorul roșu sau în fața camerelor de filmat. Iar gravidia n-a împiedicat-o să continue să se bucure de momentele intime frumoase petrecute cu soțul ei!

foto - InstagramRecente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg