Orgiile lui Kanye West. Rapperul îi cere soției să aibă relații intime cu prietenii lui

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au fost implicați în orgii de cinci persoane, iar rapperul i-a cerut partenerei lui de viață să întrețină relații intime cu prietenii lui. Acestea sunt acuzațiile aduse muzicianului într-un nou proces!

kanye west foto  Instagram jpg

Fosta asistentă a rapperului Kanye West, Lauren Pisciotta, îl dă în judecată pe muzicianul controversat pentru hărțuire sexuală. Ea susține că vedeta a fost urmărită de fostul ei angajator, hărțuită și că a primit mesaje complet nepotrivite de la el.

În plângerea ei oficială, Lauren a scris că West nu i-a plătit 3 milioane de dolari, promise, după ce ea a părăsit compania lui Kanye. Și nici milionul de dolari pe care spunea el că o să-i dea ei, dacă ea își șterge contul ei de OnlyFans. Totuși, ceea ce e mai șocant la procesul intentat de fosta angajată a rapperului la Curtea Supremă din Los Angeles e legat de relația pe care Kanye West o are cu partenera lui de viață, Bianca Censori.

Lauren a lucrat pentru vedetă în 2021 și 2022 și era plătită cu 1 milion de dolari pe an pentru a fi tot timpul la dispoziția rapperului. Ce înseamnă asta? Ea trebuia să facă rost de femei pentru a le duce în patul cuplului faimos.

Kanye West Instagram jpg

„În august 2022, după ce acuzatorul a aranjat o deplasare cu Uber a unor femei necunoscute, Kanye West și Bianca Censori au sunat-o pe acuzatoare pentru a discuta despre orgia pe care cei doi au avut-o cu o zi înainte”, stă scris în plângerea făcută de Lauren.

Mai mult, aceasta susține că West i-a cerut soției lui să le facă sex oral prietenilor lui. „În august 2022, la sediul Yeezy/Gap, Kanye West i-a cerul acuzatoarei să-și dea jos puloverul pentru că acoperea prea mult din corpul ei. Mai târziu în acea seară, Kanye West i-a cerut Biancăi Censori și altor invitate feminine să-i facă sex oral lui, dar și invitaților lui, în vestiarul de la birou”, a continuat fosta angajată a muzicianului.

bianca censori dezbracata sotie kanye west insta jpg

Cu alte cuvinte, Kanye West nu numai că îi cere soției sale să se îmbrace extrem de provocator pe stradă, la limita ilegalității, dar o supune pe femeia de 29 de ani și la tot felul de practici sexuale care numai dragostea și devotamentul dintre cei doi parteneri de cuplu n-o denotă.

foto - InstagramRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg