Orgiile lui Kanye West. Rapperul îi cere soției să aibă relații intime cu prietenii lui

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au fost implicați în orgii de cinci persoane, iar rapperul i-a cerut partenerei lui de viață să întrețină relații intime cu prietenii lui. Acestea sunt acuzațiile aduse muzicianului într-un nou proces!

kanye west  foto   Instagram jpg

Fosta asistentă a rapperului Kanye West, Lauren Pisciotta, îl dă în judecată pe muzicianul controversat pentru hărțuire sexuală. Ea susține că vedeta a fost urmărită de fostul ei angajator, hărțuită și că a primit mesaje complet nepotrivite de la el.

În plângerea ei oficială, Lauren a scris că West nu i-a plătit 3 milioane de dolari, promise, după ce ea a părăsit compania lui Kanye. Și nici milionul de dolari pe care spunea el că o să-i dea ei, dacă ea își șterge contul ei de OnlyFans. Totuși, ceea ce e mai șocant la procesul intentat de fosta angajată a rapperului la Curtea Supremă din Los Angeles e legat de relația pe care Kanye West o are cu partenera lui de viață, Bianca Censori.

Lauren a lucrat pentru vedetă în 2021 și 2022 și era plătită cu 1 milion de dolari pe an pentru a fi tot timpul la dispoziția rapperului. Ce înseamnă asta? Ea trebuia să facă rost de femei pentru a le duce în patul cuplului faimos.

Kanye West  Instagram jpg

„În august 2022, după ce acuzatorul a aranjat o deplasare cu Uber a unor femei necunoscute, Kanye West și Bianca Censori au sunat-o pe acuzatoare pentru a discuta despre orgia pe care cei doi au avut-o cu o zi înainte”, stă scris în plângerea făcută de Lauren.

Mai mult, aceasta susține că West i-a cerut soției lui să le facă sex oral prietenilor lui. „În august 2022, la sediul Yeezy/Gap, Kanye West i-a cerul acuzatoarei să-și dea jos puloverul pentru că acoperea prea mult din corpul ei. Mai târziu în acea seară, Kanye West i-a cerut Biancăi Censori și altor invitate feminine să-i facă sex oral lui, dar și invitaților lui, în vestiarul de la birou”, a continuat fosta angajată a muzicianului.

bianca censori dezbracata sotie kanye west insta jpg

Cu alte cuvinte, Kanye West nu numai că îi cere soției sale să se îmbrace extrem de provocator pe stradă, la limita ilegalității, dar o supune pe femeia de 29 de ani și la tot felul de practici sexuale care numai dragostea și devotamentul dintre cei doi parteneri de cuplu n-o denotă.

foto - Instagram



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg