Ce-a spus când un mare cântăreț i-a propus să facă sex. „Mi-a arătat organele lui genitale!”

Cu doar doi ani înainte ca trupa din care făcea parte a devenit nr. 1 în topurile muzicale, solista vocală Debbie Harry a primit o propunere indecentă din partea idolului ei. Ce replică i-a dat?

image

În noua sa autobiografie, „Under a Rock”, membrul fondator al trupei Blondie, Chris Stein, a dezvăluit că întâlnirea dintre Debbie și superstarul rock a avut loc  în turneul american al lui Iggy Pop, din 1977.  

Stein susține că Iggy îl avea la claviatură pe David Bowie la acea vreme, cu toate că acesta era deja un nume cunoscut în muzică și putea susține spectacole de mare succes de unul singur. De fapt, era atât de încrezător în succesul pe care-l putea obține… pe toate planurile, încât, într-o bună zi, s-a dus la Debbie și i-a spus: „Pot să mă culc cu tine?”. Iar Harry i-a replicat: „Păi, nu știu. Ia zi, poți?”.  

În propria ei biografie, „Face It”, din 2019, Debbie Harry a povestit despre relația aparte pe care a avut-o cu David Bowie. Astfel, ea a amintit despre un moment anume, în care el i-a arătat… organele lui genitale la o petrecere îmbibată în cocaină din New York.

„După ce și-a luat doza de droguri, David și-a scos penisul din pantaloni de parcă eu cu asta mă ocupam – cu verificarea organelor reproductive ale oamenilor. Dar, din moment ce eu făceam parte dintr-o trupă formată doar din bărbați, și-o fi imaginat că asta fac eu în timpul meu liber”, a dezvăluit liderul trupei Blondie.

„Dimensiunea penisului lui David era binecunoscută și el adora să se arate în toată splendoarea lui atât în fața femeilor, cât și în fața bărbaților. Era amuzant rău, adorabil și sexy!”, a continuat să explice artista.

„M-a amuzat toată treaba. N-am pus mâna pe nimic. Dar știu că m-am gândit că n-arăta rău deloc. Cred că m-am simțit flatată, nicidecum jignită de gestul lui”, a adăugat cântăreața mai în glumă, mai în serios. „El era unul dintre cei mai importanți oameni din muzică, pe care l-am admirat enorm, clar era un geniu!”, a ținut să precizeze Debbie Harry de la Blondie.

foto - Instagram