A cheltuit 600.000 de dolari să arate ca o Kardashian. Cât a plătit să revină la normal?

25 iulie 2022   Ghid de viață

O femeie din Brazilia a cheltuit sute de mii de dolari și a suferit circa 40 de operații pentru a arăta la fel ca fotomodelul american Kim Kardashian, dar a ajuns să-şi dorească să n-o fi făcut niciodată.

Jennifer Pamplona, un fost model Versace din São Paulospune, a cheltuit 600.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian. A fost operată pentru prima dată în anul 2010, pe când avea doar 17 ani, în perioada în care Kardashian devenea un nume cunoscut. La început, a fost mulțumită de rezultate, dar, după o vreme, şi-a dorit să revină la cea care fusese la început.

A suferit nouă operaţii într-o singură zi

Intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă au inclus, printre altele, injectarea a patru litri de grăsime în fiecare obraz, îndepărtarea a patru coaste, două implanturi mamare, două rinoplastii, liposucţie.

Pamplona a devenit faimoasă nu numai pentru asemănarea cu Kim Kardashian, ci şi pentru faptul că a suferit nouă intervenții chirurgicale în 24 de ore pentru a fi pregătită pentru apariția unei emisiuni TV.

„Dacă se întâmplă să mor, voi muri fericită și frumoasă”

Opt medici au refuzat inițial s-o opereze când a vrut ca posteriorul ei să arate ca al lui Kim, pentru că exista risc de deces în urma intervenției chirurgicale. Chiar dacă a fost avertizată, Jennifer a spus: „Dacă se întâmplă să mor, voi muri fericită și frumoasă”. Imediat după acea operaţie riscantă, a fost mult mai fericită. Operația i-a schimbat viața și a ajutat-o să-şi învingă depresia.

După aceea, Pamplona și-a lansat propria linie cosmetică, dar noua ei înfățișare a avut dezavantaje, unul fiind că mama ei a refuzat să vorbească cu ea timp de două săptămâni după ce și-a văzut fiica transformată.

A plătit 120.000 de dolari să revină la aspectul iniţial

S-a decis să treacă prin alte operaţii pentru a nu mai arăta precum Kim Kardashian. „Oamenii îmi spuneau Kardashian și a început să devină enervant. Am studiat și am fost femeie de afaceri. Am făcut toate aceste lucruri, dar eram recunoscută doar pentru că arătam ca o Kardashian. Am descoperit că eram dependentă de operații și nu eram fericită”, a spus ea.

A găsit un medic în Istanbul care a spus că o poate ajuta să revină la aspectul inițial, dar a fost nevoie să plătească 120.000 de dolari. Operațiile chirurgicale au avut complicații. După ce a făcut o infecţie, obrajii i-au sângerat timp de trei zile. Credea că va muri. Şi-a dat seama cât de mult a greşit dorind să fie altcineva. A împărtăşit admiratorilor ei selfie-uri cu schimbarea, pentru a arăta pericolele procedurilor de înfrumusețare. Lucrează la un documentar denumit „Dependență”.

Mai multe