Kim Kardashian s-a cuplat cu Pete Davidson abia dupa ce a aflat că e bine dotat

Vedeta de reality show și iubitul ei sunt împreună încă de anul trecut și Kim de-abia acum povestește despre începutul idilei lor.

image

În cadrul episodului „The Kardashians” din 2 iunie, cea mai cunoscută membră a familiei a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Pete Davidson, la emisiunea Saturday Night Live, din luna octombrie a anului trecut.

„Am participat la emisiunea SNL și am avut o secvență în care ne-am sărutat și tot ce pot spune e că a existat o anumită chimie între noi atunci…”, a dezvăluit Kim. „Mi-am zis atunci că poate c-a venit vremea să încerc ceva diferit…”, a continuat ea să explice. „Doar că Pete n-a venit la petrecerea de după emisiune, nu-mi prea acorda atenție…”

Cu toate astea, Kardashian nu se putea gândi decât la el, așa că l-a rugat pe unul dintre producătorii emisiunii SNL, câteva zile mai târziu, să-i dea numărul de telefon al lui Pete. „Mi l-a dat și i-am trimis un mesaj. Atunci nici prin cap nu-mi trecea să am o relație cu el…”, a adăugat vedeta de reality show.

Fondatoarea SKIMS a recunoscut că ceea ce i-a stârnit curiozitatea în privința lui Pete Davidson a fost un zvon care circula despre… cât de bine dotat este el.

image

„Mă gândeam… de fapt, auzisem despre dimensiunea impresionantă a penisului lui. Iar eu aveam novoie… trebuia să-mi reîncep viața sexuală… adică să fac sex cu cineva…”, a spus Kim lucrurilor pe nume.

Zvonuri despre dimensiunea organelor genitale ale lui Pete au început să apară încă de pe vremea când acesta era logodit cu Ariana Grande. În 2018, cântăreața a răspuns curiozității unui fan despre cât de „lung” este Pete. Iar Ariana a scris înapoi pe Twitter: „Are vreo 25cm”.

Anul care a urmat, Davidson s-a simțit jenat de mărturisirea intimă făcută de Grande, recunoscând că ar fi preferat ca Ariana să nu fi răspuns curiozității acelui fan. Mai mult, acesta a negat că ar fi atât de dotat.

„Nu-mi place că a vorbit despre acest subiect”, a recunoscut fostul star SNL în timpul unui spectacol susținut de el. „De ce să spună cuiva asemenea informație?!”, a adăugat susținând că-și face griji că femeile cu care se va culca în viitor vor fi dezamăgite de dimeniunea lui reală.

Indiferent de spusele acestuia, Kim a ținut să spună lumii întregi cum că ea e super mulțumită cu viața ei intimă cu celebrul comic american, pe care l-a denumit „cel mai bun iubit” pe care l-a avut vreodată.

image

„Nu caut să obțin nimic acum și e cel mai bun sentiment din lume. Cum e la începutul carierei, când vrei faimă, bani, relații și fericire… Acum am totul la dispoziție”, a explicat Kim pe deplin mulțumită cu viața ei din acest moment.

Nu-i de mirare că cei doi amorezi se gândesc să se mute împreună în viitorul nu prea îndepărtat. Că e așa sau nu rămâne de văzut. Cert e că amândoi sunt pe deplin satisfăcuți de relația pe care o au și se distrează de minune împreună.

Foto - InstagramRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg