Kim Kardashian s-a cuplat cu Pete Davidson abia dupa ce a aflat că e bine dotat

Vedeta de reality show și iubitul ei sunt împreună încă de anul trecut și Kim de-abia acum povestește despre începutul idilei lor.

image

În cadrul episodului „The Kardashians” din 2 iunie, cea mai cunoscută membră a familiei a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Pete Davidson, la emisiunea Saturday Night Live, din luna octombrie a anului trecut.

„Am participat la emisiunea SNL și am avut o secvență în care ne-am sărutat și tot ce pot spune e că a existat o anumită chimie între noi atunci…”, a dezvăluit Kim. „Mi-am zis atunci că poate c-a venit vremea să încerc ceva diferit…”, a continuat ea să explice. „Doar că Pete n-a venit la petrecerea de după emisiune, nu-mi prea acorda atenție…”

Cu toate astea, Kardashian nu se putea gândi decât la el, așa că l-a rugat pe unul dintre producătorii emisiunii SNL, câteva zile mai târziu, să-i dea numărul de telefon al lui Pete. „Mi l-a dat și i-am trimis un mesaj. Atunci nici prin cap nu-mi trecea să am o relație cu el…”, a adăugat vedeta de reality show.

Fondatoarea SKIMS a recunoscut că ceea ce i-a stârnit curiozitatea în privința lui Pete Davidson a fost un zvon care circula despre… cât de bine dotat este el.

image

„Mă gândeam… de fapt, auzisem despre dimensiunea impresionantă a penisului lui. Iar eu aveam novoie… trebuia să-mi reîncep viața sexuală… adică să fac sex cu cineva…”, a spus Kim lucrurilor pe nume.

Zvonuri despre dimensiunea organelor genitale ale lui Pete au început să apară încă de pe vremea când acesta era logodit cu Ariana Grande. În 2018, cântăreața a răspuns curiozității unui fan despre cât de „lung” este Pete. Iar Ariana a scris înapoi pe Twitter: „Are vreo 25cm”.

Anul care a urmat, Davidson s-a simțit jenat de mărturisirea intimă făcută de Grande, recunoscând că ar fi preferat ca Ariana să nu fi răspuns curiozității acelui fan. Mai mult, acesta a negat că ar fi atât de dotat.

„Nu-mi place că a vorbit despre acest subiect”, a recunoscut fostul star SNL în timpul unui spectacol susținut de el. „De ce să spună cuiva asemenea informație?!”, a adăugat susținând că-și face griji că femeile cu care se va culca în viitor vor fi dezamăgite de dimeniunea lui reală.

Indiferent de spusele acestuia, Kim a ținut să spună lumii întregi cum că ea e super mulțumită cu viața ei intimă cu celebrul comic american, pe care l-a denumit „cel mai bun iubit” pe care l-a avut vreodată.

image

„Nu caut să obțin nimic acum și e cel mai bun sentiment din lume. Cum e la începutul carierei, când vrei faimă, bani, relații și fericire… Acum am totul la dispoziție”, a explicat Kim pe deplin mulțumită cu viața ei din acest moment.

Nu-i de mirare că cei doi amorezi se gândesc să se mute împreună în viitorul nu prea îndepărtat. Că e așa sau nu rămâne de văzut. Cert e că amândoi sunt pe deplin satisfăcuți de relația pe care o au și se distrează de minune împreună.

Foto - Instagram



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg