Kardashian, pe lista neagră de la Ferrari. De ce nu poate cumpăra mașina?

Familia Kardashian are o avere comună de peste 2 miliarde de dolari. Cu toate astea, nu se poate atinge de un brand de lux de mașini. De ce li s-a interzis membrilor familiei Kardashian să cumpere autoturisme Ferrari?

image

Publicația spaniolă „Marca” a publicat un material în care se vorbește despre Ferrari, care a creat o „listă neagră a celebrităților care nu pot cumpăra” mașinile lor. Să nu credeți că familia Kardashian a ajuns pe această listă pentru că e vorba despre niște oameni cu moravuri ușoare, cu vreo reputație îndoielnică cu care asemenea brand de lux nu dorește să se asociaeze, nu. Altul este motivul pentru care Kim, Kourtney sau Khloe nu au în garajul lor încăpător și mașini Ferrari!

Publicația italiană „Il Giornale” susține că întreaga familia Kardashian este pe lista neagră Ferrari pentru simplul motiv că „nu au grijă de mașinile lor”. Asta nu înseamnă că le conduc imprudent sau că le zgârie la scurt timp de la achiziționare. Vedetele de reality show au obiceiul de a-și modifica mașinile după propriul placc.

Astfel, Kylie Jenner are cel puțin trei Rolls-Royce, Kendall Jenner colecționează mașini vintage, iar colecția de 3,8 milioane de dolari a lui Kim include Rolls Royce, Lamborghini și Maybach Sedan, toate vopsite gri pentru a se asorta cu vila ei.

Inițial, Ferrari n-a oferit nicio explicație clară în spațiul public legat de această decizie, însă ținem minte cu toții că am zărit-o pe Kim, prin 2012, cu un Ferrari. Deci atunci își putea cumpăra asemenea mașini! Sau, la fel de bine, e posibil ca mașina să fi fost a fostului ei soț, Kanye West, care n-are pretenția de-a se asorta cu mașinile sale.

În 2011, tot Kim a primit cadou de nuntă un Ferrari 458 Italia, în valoare de 325.000 de dolari, de la un om de afaceri ultrabogat, însă vedeta n-a mai fost văzută la volanul acelei mașini. Probabil că era de tristă amintire, îi tot amintea de Kris Humphries, fostul soț de care nu știa cum să scape mai repede.

image

La insistența presei, Ferrari a făcut câteva clarificări cu privire la interdicție. Se pare că Kardashian poate cumpăra mașinile Ferrari obișnuite – de parcă există așa ceva! – dar nu și cele care fac parte din edițiile speciale ale colecțiilor lor.

Car Keys ne explică cum orice client Ferrari este verificat înainte de-a putea cumpăra de la ei. Toți miliardarii de pe lista lor trebuie să arate un istoric al mașinilor deținute de ei înainte de-a trece testul Ferrari.

„Dacă n-ai avut niciodată niciun Ferrari, ai slabe șanse să achiziționezi unul. În plus, nimeni de la Ferrari nu ia în serios niciun doritor sub 40 de ani!”, susține Car Keys.

foto - ShutterstockRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg