Incredibil! Kim Kardashian își modifică nuanța pielii în funcție de iubiți

Kim Kardashian atrage atenția cu un nou trend - își modifică nuanța pielii, în funcție de iubiții săi. Primii care au observat tactica vedetei au fost chiar fanii săi! 

image

Fanii vedetei de televiziune, Kim Kardashian, au observat că nuanța pielii sale s-a schimbat considerabil, de când este într-o relație cu actorul Pete Davidson, comparativ cu perioada când era căsătorită cu rapperul Kanye West. 

Citește și: Kanye West, devastat în urma divorțului? Poemul emoționant dedicat fostei sale soții, Kim Kardashian

În trecut, Kim a fost criticată în mediul online pentru că folosea prea mult autobronzant, în dorința ca tonul pielii sale să semene cu al fostului său soț. „În fotografiile de pe covorul roșu, alături de Kanye, este foarte bronzată. Folosește spray autobronzant‟, a scris unul dintre urmăritorii vedetei, pe Twitter. 

Criticile au devenit și mai aspre de când aspectul vedetei s-a modificat din nou. Când Davidson și Kim au fost fotografiați de către paparazzi, internauții au observat că pielea vedetei de televiziune este mult mai palidă, decât în perioada când aceasta era căsătorită: „Kim și-a dat seama, în sfârșit, că nu se poate bronza în exces, mai ales dacă se întâlnește cu Pete‟, a remarcat dintre fani. 

Vezi și: Kim Kardashian, criticată de foștii iubiți. „Vrea să arate bestial în timpul sexului‟

De ce își modifică vedeta nuanța pielii? 

În 2017, Kim Kardashian a răspuns acuzațiilor conform cărora și-ar fi închis tonul pielii, pentru o campanie publicitară. Kim a fost criticată pentru faptul că și-ar fi însușit o altă cultură, ceea ce i-a înfuriat pe mulți. Poate, de aceea, vedeta a renunțat să se bronzeze, în mod excesiv…

Am folosit un fotograf uimitor și o echipă bună de oameni. Eram foarte bronzată când am filmat imaginile. Desigur, am cel mai mare respect pentru oameni și am văzut cum s-au simțit. Am văzut problema și, cu siguranță, am învățat din asta‟, a declarat ea, conform site-ului „Yourtango

Sursă foto: Shutterstock, TwitterRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg