Doi vârstnici de 96 de ani din America s-au căsătorit. Cum își trăiesc dragostea

24 noiembrie 2023   Ghid de viață

Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici de 96 de ani, și-au oficializat relația luna trecută și au devenit cel mai bătrân cuplu din America proaspăt căsătorit. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum își trăiesc povestea de dragoste în această etapă a vieții! 

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți întâlni jumătatea, cel puțin acest principiu se aplică în cazul lui Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici din Kansas, America, ambii în vârstă de 96 de ani. Perechea s-a căsătorit pe 15 octombrie 2023 în centrul de seniori unde s-au cunoscut în fața a peste 50 de prieteni și rude. 

Citește și: Cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani, a fost convertită la sadomasochism de soțul ei și a avut un contract de prostituție conjugală 

Relația lor a început în urmă cu câțiva ani când Kriks a hotărât să se mute în centrul de seniori unde Kruse deja se afla. Pe Kruse l-a atras felul în care femeia juca biliard, iar odată ce au început să se cunoască mai bine, ei au descoperit că au multe lucruri în comun - de la mediul în care au trăit și până la gusturile muzicale: „Am aflat că am avut medii similare - ea a fost soția unui pastor, iar tatăl meu a fost pastor. Și fiecare am cântat la instrumente muzicale, eu la vioară și ea la pian”, a spus Kruse. De altfel, ambii erau văduvi și au aflat că foștii lor parteneri au decedat din cauza cancerului. 

În ceea ce o privește pe Kriks, ea a declarat că s-a îndrăgostit treptat de actualul soț, deoarece era conștientă de faptul că niciunul dintre ei nu căuta o nouă dragoste la mijlocul anilor 90: „Nu căutam un bărbat”, a spus ea motivând refuzul primei cereri în căsătorie.  

Vezi și: La 91 de ani, cel mai bătrân model din lume pozează fără sutien 

În cele din urmă, Kruse a cerut-o și a doua oară în căsătorie pe Kriks, iar ea a acceptat: „Nu renunț așa ușor”, a spus bărbatul. Acum, cei doi locuiesc împreună într-un apartament al centrului de seniori, iar în fiecare vineri își încântă colegii cu piese muzicale pe care le cântă pe hol. 

Sursă foto: Washington Post  

Mai multe