Caz șocant: ce s-a întâmplat cu trupul ei neînsuflețit după ce-a omorât-o soțul

13 septembrie 2024   Evenimente

Soțului Kristinei Joksimovic i s-a refuzat cererea de eliberare după ce a recunoscut că a omorât-o pe fosta finalistă Miss Elveția. Odioasa crimă comisă de el a șocat o lume întreagă!

Trupul neînsuflețit al modelului de 38 de ani Kristina Joksimovic – sau ce-a mai rămas din el – a fost găsit în februarie în Binningen din Elveția. Soțul ei, cunoscut în presa locală drept Thomas, a făcut recurs și-a cerut să fie eliberat, însă cererea lui a fost acum respinsă. Fapta de care se face vinovat este mult prea gravă pentru ca el să fie lăsat în libertate.

Fosta finalistă a concursului Miss Elveția a fost sugrumată și apoi dezmembrată cu o drujbă, iar părțile corpului frumoasei femei de numai 38 de ani au fost puse apoi într-un blender și făcute piure. Incredibil, dar adevărat!     

Cum de e posibil ca cineva să facă așa ceva? Ancheta care se află în plină desfășurare a ajuns la concluzia că „există dovezi clare că e vorba de o boală psihică” în acest caz. Soțul Kristinei susține că a omorât-o pe mama celor doi copii ai lui după ce ea l-a atacat cu un cuțit. Apoi acesta a precizat că a „demembrat-o” pe Kristina „din pură panică”.

Trupul Kristinei a fost descoperit pe 13 februarie, iar poliția a tras concluzia că femeia a fost sugrumată înainte de-a muri. Suspectul a recunoscut că și-a strangulat soția, iar autopsia relevă că corpul femeii a fost ciopârțit cu o drujbă în camera unde se află mașina de spălat.

Părți ale trupului Kristinei au fost apoi băgate într-un blender, tocate mărunt acolo până s-au făcut ca o pastă și apoi dizolvate într-o soluție chimică. Toate aceste orori au fost relatate de publicația Blick, iar acum presa internațională relatează cazul absolut șocant al fostului model.

„Mie îmi păreau familia perfectă!”, a ținut să declare unul dintre prietenii celor doi soți, în Blick, în timp ce altul a precizat că mariajul lui Thomas cu Kristina era „în criză de câteva luni bune”. Însă nimeni nu s-a gândit că se va ajunge vreodată la astfel de tragedie!  

foto - Instagram

Mai multe