12 ore de agonie pentru Maradona. Medicii, acuzați de crimă!

După retragerea lui Pelé, la sfârșitul anilor ’70, lumea fotbalului se întreba cine va fi următorul „Cel mai bun fotbalist din lume”. Și răspunsul a venit destul de repede. Diego Maradona din Argentina a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști ai anilor ’80 și, de fapt, ai tuturor timpurilor.

image

Diego Maradona a înscris peste 300 de goluri pentru clubruile Napoli și F.C. Barcelona, a câștigat Cupa Mondială cu echipa sa națională, în 1986, și a primit nouă trofee în cariera sa, după care, când s-a retras de pe teren, a antrenat echipa Argentinei la Cupa Mondială 2010.

La începutul lunii noiembrie 2020, la 60 de ani, Maradona a fost spitalizat din cauza anemiei, a deshidratării și depresiei. Însă RMN-ul de la cap a relevat probleme mai mari! Fostul sportiv avea vase de sânge distruse între creier și craniu, lucru care a dus la hemoragii care puneau mare presiune pe creier. Asemenea hematom este adesea cauzat de o lovitură mai mică sau mai mare la cap sau în cazul unui mare consumator de alcool. Iar Diego avea un trecut bogat în consumul de alcool și droguri!

Operat de urgență

Fostul fotbalist a fost băgat de urgență în operație. I s-a făcut o gaură în craniu pentru a scoate cheagul de sânge care-i punea în pericol viața. Intervenția a fost un succes și Maradona și-a revenit rapid. Dar apoi a apărut o altă problemă. Medicii au explicat că superstarul sportiv se afla în sevraj. Mare băutor, acesta a trebuit să renunțe la alcool pe întreaga perioadă a recuperării post-operatorii și era extrem de agitat și nevors din această cauză.

A fost externat la mijlocul lunii noiembrie 2020 și a continuat să primească îngrijiri medicale acasă la el. 10 zile mai târziu, Diego Maradona era mort!

Pe 25 noiembrie 2020, sportivul de renume a făcut un infarct acasă la el, în Buenos Aires, și a murit, susține CNBC. Guvernul argentinian a declarat atunci trei zile de doliu național și întreaga lume, în frunte cu fotbaliști ca Pelé, Lionel Messi și Christiano Ronaldo, i-au adus acestuia un omagiu.

image

Totuși, povestea nu s-a încheiat. În vara lui 2021, s-a aflat din autopsia acestuia că Diego era în agonie în ultimele lui 12 ore de viață, susține CNN, lucru care l-ar fi făcut incapabil să ia decizii bune în ceea ce îl privea. Însă avea pe lângă el alți oameni, care ar fi trebuit să acționeze în vreun fel, nu? Și atunci ne punem o întrebare simplă – de ce echipa medicală de acasă de la el nu l-a dus de urgență la spital? Procurorii care au preluat cazul morții lui Diefo Maradona sunt de părere că echipa medicală care-l avea în îngrijire la domiciliu a fost indiferentă și neglijentă.

În așteptarea procesului

Pe 22 iunie 2022, la a 36-a aniversare a golului „Mâna lui Dumnezeu” dat de Maradona, un judecător a decis că opt medici și asistente sunt acuzați de uciderea lui Diego Maradona. Iar procesul va începe cât de curând.

Foto - Shutterstock



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg