FOTO S-a măritat Ioana D’Arc a Ucrainei! Lunetista și-a cunoscut soțul pe front

18 octombrie 2022   Evenimente

Cu o mitralieră lângă ea, Evhenia Emerald este imaginea perfectă a rezistenței chiar și în ziua nunții ei. Lunetista de 31 de ani este cunoscută ca Ioana D’Arc a Ucrainei pentru simplul fapt că îți apără țara cu prețul vieții și se luptă cu inamicul rus în încercarea de-a ieși învingătoare de fiecare dată.

Fericită până peste măsură, Emerald și-a găsit jumătatea și și-a unit destinul cu sufletul ei pereche. Însă n-a uitat de datoria pe care simte că o are pentru țara natală și a organizat ceremonia nupțială în pădure, unde ea și camarazii ei își servesc țara.

Mirele a fost soldatul Evheniy Stypaniuk, care i-a spus „Da!” frumoasei luptătoare într-o ceremonie inediată. Cuplul s-a căsătorit în pădurea Kharkiv în ziua de vineri, când a avut loc o sărbătoare specială – Ziua Apărătorilor, care aduce un omagiu veteranilor militari din Ucraina.

Mireasa a postat mai multe imagini din ziua cea mare pe pagina ei de Instagram și, astfel, o putem admira într-o rochie albă decucată pe picior și cu un decolteu generos. Emerald a pozat în rochia albă, dar cu arma la picior și geaca de camuflaj a proaspătului ei soț.

Buchetul miresei a fost făcut din spice de grâu și nu din flori, cum e tradițional. „Astăzi am devenit soția unui militar”, a scris ea încântată pe rețelele sociale. „Nici nu-mi puteam imagina o nuntă mai frumoasă!”.

Cei doi militari s-au îndrăgostit unul de altul la scurt timp după ce începuse războiul, în februarie 2022, și s-au logodit în august același an. Emerald are o fiică și era bijutier înainte de invazia rusească. „Noi înțelegem foarte bine că fiecare zi poate fi ultima noastră zi de trăit și nu dorim să ne amânăm viața”, a explicat ea decizia de-a se mărita atât de repede.

„E o zi specială!”, a ținut ea să adauge. „Vreau să-i felicit pe toți apărătorii țării. Glorie eroilor! Și vreau, în același timp, să-l sărbătoresc și pe iubitul meu, pentru că astăzi e și ziua lui de naștere. Acum cu siguranță că nu va uita niciodată ziua nunții lui!”, a glumit aceasta.

Foto - Instagram

Mai multe