Pălării de plajă 2019. Alege-ţi modelul care te avantajează!

21 iunie 2019   Evenimente

Intră în pielea celor care se bucură de soare şi alege accesoriul indispensabil pentru a-ţi proteja tenul şi podoaba capilară - o pălărie de plajă şic. Îţi propun câteva modele, care sunt la modă în vara aceasta, şi care îţi pot da un plus de confort în timpul caniculei.

Pălării de plajă 2019: paie împletite

Pălăriile împletite vor face senzaţie în sezonul estival 2019. La mare căutare sunt cele cu inserţii de ţesături combinate şi contrastante, dar şi cele cu bandă ripsată. Ideală pentru plajă poate fi şi pălăria stil floppy de culoare bej cu boruri extra largi, prevăzută cu fundă mare, care se poate asorta la orice ţinută.

Mai citeşte şi: Costume de baie întregi la modă 2019

Pălării de plajă 2019: casual şi sport

Dacă îţi place mai mult stilul sport, află că şepcile din denim şi din ţesături naturale sunt un must have al sezonului de vară. Ai putea alege o şapcă din ţesături naturale, cu bandă elastică la spate sau cu închizătoare reglabilă. De asemenea, vara aceasta sunt la căutare şepcile de căpitan din denim. Caută una prevăzută cu cozoroc întărit şi şnur dublu răsucit, de culoare bej, cu nasturi metalici argintii.

Pălării de plajă 2019: white sensation

Vara aceasta se poartă mult alb. Este culoarea purităţii care se regăseşte în toate accesoriile de vară. O pălărie de plajă albă te va scoate în evidenţă, oferindu-ţi un look senzual. Poţi opta între o pălărie de plajă River Island albă cu tiv negru şi accesorizată cu două inele aurii sau una din paie de hârtie, prevăzută cu o bandă din material textil.

Mai citeşte şi: Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

Sursa foto: jumia.co.tz

Mai multe