Costume de baie întregi la modă 2019: animal print

Se poartă costumele de baie cu decolteu în V, cu bretele care se leagă în partea de sus, cu cupe uşor căptuşite şi cu inserţii detaşabile, care modelează bustul. Imprimeul animal print este completat fie de motive tradiţionale sau de forme geometrice. Simplitatea este, însă, mereu la modă, aşa că nu vei da greş dacă alegi un costum de baie întreg cu animal print, în culorile alb-negru.

Costume de baie întregi la modă 2019: clasicul alb-negru

Poartă un costum cu decolteu adânc în V, cu secţiuni decupate pe lateral şi la spate, cu benzi elastice late, de preferat în culori uni, negru, alb sau bleumarin. De asemenea, sunt apreciate costumele de baie întregi unde albul şi negrul formează printuri neaşteptate.

Costume de baie întregi la modă 2019: insula tropilcală

Fie că îţi planifici o vacanţă pe o plajă exotică, fie că mergi la o piscină din oraş, vei face senzaţie într-un costum de baie cu motive tropicale. În 2019, se poartă printurile cu flori şi frunze mari, atât pe rochii, fuste şi pantaloni, cât şi pe costumele de baie. Poţi alege unul cu umerii goi şi cu o cordeluţă care se leagă la spate sau unul decupat pe lateral, care să-ţi scoată în evidenţă talia de viespe.

Mai citeşte şi: Tratamente pentru insolaţie