Ce se poartă vara 2019: Accesorii tipice anilor '80

Cercei, lanţuri şi brăţări de dimensiuni mari şi sclipitoare vor completa piesele vestimentare ale femeilor în această vară. Accesoriile tipice anilor '80 vor umple rafturile magazinelor.

Ce se poartă vara 2019:  Albul pur

În zilele toride, culoarea albă este vedetă. Nu trebuie să te gândeşti prea mult cu ce să asortezi un tricou sau o pereche de pantaloni albi...alege tot alb şi nu vei da greş. Se poartă rochii şi bluziţe cu broderii şi volănaşe, blugi şi fuste cu rupturi, top-uri combinate cu dantelă.

Ce se poartă vara 2019: Stilul minimalist

,,Mai puţin înseamnă mai mult“ pentru femeile care adoră stilul minimalist. În acest sezon, acestea vor rămâne încântate de varietatea de piese vestimentare pe care designerii le-au pus la dispoziţie. Ai putea să-ţi alcătuieşti o ţinută minimalistă purtând un top cu pantaloni scurţi din denim şi sandale cu talpă joasă şi cu şireturi din materiale naturale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looks that take you to any summer paradise 🌴

A post shared by Stradivarius (@stradivarius) on

Ce se poartă vara 2019: Pantaloni scurţi

Vara aceasta nu va trebui să-ţi ascunzi picioarele sub o fustă până la glezne. Din potrivă, tendinţele sunt în favoarea dimensiunilor mici. Acest lucru se va observa cu precădere la pantaloni şi la fuste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1,2 or 3....It’s Poll time again...Happy Sunday! 😘

A post shared by 𝘼𝙇𝙋𝘼 (@alpa.rama) on

Jun 2, 2019 at 8:13am PDT

Mai citeşte şi: Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

 

Ce se poartă vara 2019: Imprimeuri neaşteptate

Chiar dacă nu te aşteptai, carourile se întorc în vara aceasta. Acest imprimeu, mai degrabă caracteristic stilului masculin, îl vom regăsi în majoritatea ţinutelor pentru femei: fuste, sarafane, sacouri, salopete sau pantaloni scurţi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noua colecţie Depot 96 Primăvară-Vară 2019 #March2019 #comingsoon #ss19collection #Depot96

A post shared by Depot 96 (@depot96) on

Mar 21, 2019 at 8:50am PDT