1. Cerceii supradimensionaţi

Sezonul acesta cerceii au reveni în centrul atenţiei. Se poartă cerceii ca element central al ţinutei, cercei mari, statement, din materiale surprinzătoare, cercei hand made, coloraţi, surprinzători. Partea bună în acest caz este că există cercei potriviţi pentru orice timp de formă a feţei.

Esenţial este ca, atunci când mergeţi la shopping, să nu vă fie teamă să încercaţi şi cerceii neobişnuiţi, care ies din comun. Aţi putea fi surprinse de efectul stylish pe care îl pot aduce unei ţinute office care are mare nevoie de un twist artsy ca să nu pară plictisitoare.

2. Cercei diferiţi

Ei bine, acest artificiu stilistic poate arată într-adevăr chic la o ţinută corespunzătoare. Pe de-o parte, chiar dacă nu este un trend nou, acesta poate părea mult mai modern decât optarea pentru o simplă pereche de cercei simetrici supradimensionaţi.

Citeşte şi: Ce spun bijuteriile preferate despre tine

 

3. Brăţările mari

În ceea ce priveşte moda feminină din sezonul primăvară/vară 2019, se impun piesele statement ce se remarcă mai ales prin dimensiune. Dacă nu cercei, atunci colier, dacă nu colier, atunci brăţări. Dar niciodată toate la un loc!

O brăţară mare poare fi din aur sau din argint, cu pietre preţioase sau cu cristale vindecătoare ai de unde alege!

 

4. Lucky charms

Bijuteriile pe care le-ai iubit atât de mult în copilărie s-au întors. Se poartă din nou brăţările lucky charms. O poţi face chiar tu, aşa că posibilităţile sunt nelimitate. 

Micile inserţii şi pandantive vor lua cu asalt categoria brăţărilor în 2019, iar argintul şi metalele argintate reiau moda lui 2016 şi se prezintă din nou ca fiind liderii cromatici ai metalelor pentru bijuterii. Brăţările din 2019 vor cunoaşte de asemenea o influenţă puternică a lemnului şi a pielii naturale. 

5. Coliere supradimensionate

Pentru cei şi cele care nu au curaj să poarte cercei neobişnuiţi, trendul din 2019 le oferă în schimb posibilitatea de a ieşi din zona lor de confort fashion cu ceva poate mai comod de purtat: colierele mai mari, care ies mai mult în evidenţă.

Un trend special al colierelor din 2019 sunt colierele-lanţ. Da, exact, nişte coliere care arată ca nişte lanţuri de metal. Cum de au succes? Trimit cu gândul la putere, la un look masculin preluat de femei, la emancipare şi libertate. Acest tip de bijuterie se poartă ca piesă centrală a unei ţinute.

 

6. Scoici şi perle

În vara 2019 vei porni într-o călătorie în lagunele albastre ale planetei, cel puţin la nivel de bijuterii care fac furori. În acest sezon se  poartă bijuteriile decorate cu perle, suprema expresie a eleganţei. Deşi aceste tendinţe îţi pun în valoare latura de „doamnă”, ele nu denotă deloc monotonie. Dimpotrivă, bijuteriile emană misticismul şi seducţia specifice perlei, dar sunt combinate şi cu alte pietre preţioase, într-un ansamblu vibrant, cosmopolit.

La mare căutare sunt şi oar scoicile care au culori puternice. De asemenea, testoasele sunt simbolul anului. Un pandativ sau un inel cu o testoasa iti va completa lookul.

 

Surse: whowhatwear.co.uk, leador.ro, .andreearaicu.ro