Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, pe coperta Vogue. Cât mai valorează acum?

15 aprilie 2023   Evenimente

E topmodel! Animăluțul de companie al regretatului designer Karl Lagerfeld apare în ediția de mai 2023 a revistei Vogue, ca omagiu adus fostului ei stăpân.

Naomi Campbell ține în brațe pisica răsfățată a regretatului creator de modă, în cadrul unui pictorial realizat pe străzile din Paris, pentru noul număr al revistei Vogue. Topmodelul poartă un costum negru Balmain și cămașă albă, în amintirea designerului care prefera astfel de ținute clasice.

Campbell și Choupette se numără printre muzele pe care Lagerfeld le-a avut de-a lungul carierei sale fulminante în modă. Născută în august 2011, pisica Choupette nu e deloc străină ședințelor foto de mare clasă.

Animăluțul care a aparținut lui Karl a mai apărut pe coperta altor ediții internaționale ale Bibliei Modei, alături de modele de top precum Linda Evangelista și Gisele Bündchen. Mai mult, a pozat pentru ediția britanică a publicației Harper’s Bazaar, în 2013, când stătea bine-mersi în brațele stăpânului ei faimos.

Met Gala, cel mai important eveniment din fashion, are ca temă, anul acesta, omagiul adus lui Karl Lagerfeld, motiv pentru care multă lume se așteaptă ca pisica lui faimoasă să apară printre invitații de seamă. Și se pare că nu vom fi dezamăgiți! Impresarul lui Choupette a confirmat, în mod exclusiv, în The Post, că pisica a fost invitată la marele eveniment.

Invitația a fost trimisă, însă nu se știe dacă pisica va putea fi admirată pe covorul roșu. Agentul lui Choupette, angajat de noul stăpân al pisicii, un anume Françoise, care se ocupă de îngrijirea animalului și de prezența ei pe rețelele sciale încă din 2019, nu a confirmat că pisica va participa la Met Gala 2023.

Pe lângă gala binecunoscută, Muzeul Metropolitan de Artă va găzdui și o expoziție denumită „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, care va marca întreaga carieră a fostului stăpân al lui Choupette, din 1954 până în 2019.

Faimoasa pisică a continuat să ducă o viață lipsită de griji după moartea lui Lagerfeld, la 85 de ani, în 2019. Se spune că pisica este una dintre moștenitoarele averii de 125 de milioane de dolari a regretatului designer.

Și așa și e! Micuței Choupette nu-i lipsește nimic! Călătorește cu avioane private, într-o cușcă Louis Vuitton, și trăiește din plin viața luxoasă asigurată de fostul ei stăpân. Rămâne de văzut dacă pisica va putea fi admirată pe covorul roșu de la Met Gala de anul acesta, pe 1 mai 2023!

Foto - Instagram, Vogue

Mai multe