O nouă Tina Turner, în România

3 februarie 2020   Ghid de viață

Câştigătoarea titlului Vocea României în 2012, Julie Mayaya, pregăteşte un spectacol închinat celei mai îndrăgite cântăreţe contemporane de pop-rock, Tina Turner. „PROUD MARY - A spectacular Tina Turner tribute show“ va avea premiera pe 1 martie, la Casa de Cultura Constanţa.

După ce ani de zile a fost comparată cu Tina datorită vocii sale, dar şi a energiei de care dă dovadă, Julie a hotărât că acum este momentul să ofere publicului din România experienţa Tina Turner.

 Considerată „regina muzicii rock'n'roll“, Tina Turner este o legendă în viaţă, fiind numită '„cea mai dinamică artistă din întreaga istorie a muzicii“. Concertele sale au „aruncat în aer“ marile săli de spectacole din lume, fiind un artist complet, cu o carieră ce se întinde pe câţiva zeci de ani.

Anul trecut, când Tina a împlinit vârsta de 80 de ani, Julie Mayaya a decis că cineva trebuie să ofere şi publicului din România experienţa Tina Turner, un artist atât de iubit la noi, dar care nu a concertat niciodată aici.

 „Este un artist pe care îl ador. Mi-a marcat întreaga copilărie şi mă marchează şi în prezent. Am avut de multă vreme în cap să fac un tribute Tina, dar niciodată nu m-am simţit suficient de pregătită pentru asta. Nu e uşor să reproduci ceea ce făcea Tina. Să livrezi energia pe care o livra ea, să cânţi ca ea, să dansezi, să zâmbeşti, să împarţi bucurie. Anul acesta însă, am găsit curajul şi energia necesare pentru a pune în practica acest proiect,“ a spus Julie.

La concert vor fi implicaţi 20 de oameni. Pe lângă instrumentişti, pe scenă vor fi dansatoare, cântăreţi de fundal şi jocuri de lumini.

Julie Mayaya a devenit cunoscută publicului din România prin prisma concursului Vocea României în 2012. De atunci, ea se ocupă doar de muzică, concertând la evenimente publice şi private. În toamna anului trecut a lansat primul EP din carieră. Tot anul trecut a revenit în cadrul emisiunii Vocea României, în calitate de co-antrenor în echipa lui Horia Brenciu, cel alături de care a câştigat titlul în 2012.

Mai multe