Actrița din „Friends‟ care a suferit șapte avorturi spontane: „A fost groaznic să par amuzantă‟

16 mai 2023   Viață de vedetă

Actorii din serialul „Friends‟ (Prietenii tăi) și-au încântat publicul numeros, deși în spatele camerelor de filmat unii dintre ei trăiau adevărate drame. Este și cazul lui Courteney Cox (58 de ani), cea care a dat viață personajului Monica Geller, prietena din liceu a lui Rachel Green. 

În serial, Courteney Cox a jucat-o pe Monica, o tânără talentată și obsedată de curățenie, care a trecut prin mai multe aventuri amuzante și romantice. Dacă pe micile ecrane, Monica era un personaj vesel și amuzant, în spatele camerelor de filmat, actrița Courteney Cox nu s-a simțit atât de bine pe cât a lăsat impresia... 

Courteney Cox: „A fost groaznic să par amuzantă‟

În culisele serialului „Friends‟ (Prietenii tăi), Courteney Cox a dus o luptă interioară. După ce a pierdut mai multe sarcini, la fel ca Monica Geller, Courteney a trebuit să își ascundă durerea de ochii publicului. Într-un interviu din anul 2004, Courteney Cox a spus: „Îmi amintesc că trecusem printr-un avort spontan. A fost groaznic să par amuzantă‟. 

Citește și: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. „Friends”, o sursă bună de venit 

Prin ce probleme a trecut Courteney Cox

După ce s-a căsătorit cu actorul David Arquette în anul 1999, Courteney Cox și-a dorit să devină mamă, însă nu a reușit de la primele încercări, deoarece anticorpii atacau fătul, scrie „Bright Side‟. Mai târziu, ea a aflat că are o mutație a genei MTHFR, o problemă care crește riscul apariției cheagurilor de sânge și care pot produce avort spontan.

Ea a menționat că menținerea sarcinii a fost dificilă, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro și la mai multe tratamente care i-au fost de folos. După aceste proceduri, Courteney Cox a reușit să o aducă pe lume pe fiica sa, Coco Arquette, astăzi în vârstă de 18 ani. Interesant este că actrița a rămas însărcinată în timp ce filma ultimul sezon al serialului „Friends‟. 

(Courteney Cox și fiica ei, Coco Arquette)

După ce a trecut prin aceste experiențe, Courteney Cox se bucură de viața ei și își dorește să îi inspire și pe alții cu rezistența și determinarea ei. Drept urmare, ea a acceptat să apară în filmul „Nine Months‟ (1995), unde a jucat rolul unei femei care se confruntă cu probleme de fertilitate, iar astăzi discută deschis despre acest subiect. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 

Mai multe