VIDEO Courteney Cox, despre menopauză: „Te mănâncă de vie”

Courteney Cox a vorbit despre efectele pe care menopauza le poate avea asupra femeilor, într-o parodie postată recent pe contul său de Instagram.  

image

Menopauza este o stare fiziologică naturală și normală, care vine la pachet cu modificări în stilul de viață a femeii. Menopauza se instalează între vârsta de 40-55 de ani și debutează cu simptome specifice, precum: modificarea menstrelor, apariția bufeurilor, schimbări de dispoziție, transpirații nocturne, dureri de cap, dureri articulare, modificări de țesut adipos, libido scăzut, palpitații sau tulburări de somn. 

Courteney Cox, printre vedetele care au vorbit despre menopauză 

Dacă menopauza încă este un subiect tabu pentru multe femei, actrița Courteney Cox, în vârstă de 58 de ani, și-a făcut curaj și a vorbit sincer pe această temă. Nu este prima oară când o face, deoarece în anii ’85, pe când avea doar 21 de ani, ea a filmat un spot publicitar unde a spus care pot fi efectele pe care menopauza le poate avea.  

Vezi și: VIDEO Gătește împreună cu actrița Courteney Cox cea mai simplă rețetă de paste cu lămâie 

În spotul publicitar, Courteney Cox lăuda virtuțile tampoanelor și evidenția simptomele menopauzei: „Menopauza schimbă modul în care îmbătrânești. Menopauza te mănâncă de vie. Este oribilă. Nimic altceva nu poate face asta”, spunea actrița, pe atunci. 

Acum, cu mult curaj, Courteney Cox evidențiază încă o dată aceste simptome, printr-un videoclip postat pe Instagram, o parodie la spotul publicitar pe care l-a filmat la 21 de ani: „În plus, primești un bonus de piele uscată și pete. Amintiți-vă - nu se întâmplă nimic bun la menopauză! Poate schimba, de fapt, modul în care veți simți îmbătrânirea”. Parodia a fost apreciată de peste 900.000 de urmăritori. 

Courteney Cox nu este singura celebritate care a vorbit despre schimbările hormonale care apar la menopauză. Salma Hayek, Naomi Watts și Oprah se numără printre vedetele care și-au împărtășit experiențele lor.  

Citește și: Staruri care vorbesc sincer despre menopauză. Oprah (67 de ani): „Doi ani n-am dormit o noapte întreagă” 

Courteney Cox își acceptă vârsta 

La începutul acestui an, Courteney Cox a vorbit despre efectele pe care trecerea timpului le are asupra sa. Ea a spus pentru „Sunday Times”: „A fost o vreme când am spus că mă schimb și că arăt mai în vârstă. Am încercat să rămân tânără și nu mi-am dat seama că arăt, de fapt, foarte ciudat din cauza injecțiilor și lucrurilor pe care nu mi le-aș mai face acum”. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Instagram -@ courteneycoxofficial 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg