VIDEO Trei sarcini pierdute și un copil născut mort. Georgina Rodriguez: „Eram distrusă!”

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo a suferit trei avorturi spontane înainte de a-l pierde pe Angel, băiețelul ei născut mort. Georgina povestește totul!

image

Georgina, iubita de 29 de ani a unuia dintre cei mai mari fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo, face dezvăluiri uimitoare chiar în primul episod al celui de-al doilea sezon al reality show-ului „I am Georgina”, care va fi lansat pe Netflix săptămâna aceasta.

Publicația spaniolă El Espanol a scris un articol amplu despre mărturisirile făcute de frumoasa mamă a unora dintre copiii marelui Ronaldo.

Celebrul cuplu a dezvăluit, în aprilie 2022, că numai fiica lor, Bella Esmeralda, a supraviețuit la naștere, în timp ce fratele ei geamăn, Angel, s-a născut fără suflare. Corform celor publicate de revista spaniolă El Espanol, Georgina a declarat: „Eram îngrozită la fiecare ecografie pe care o făceam în timp ce eram însărcinată cu gemenii. Eram foarte tensionată din cauza faptului că avusesem trei sarcini pierdute înainte și eram distrusă din acest motiv”.

Vedeta a recunoscut că nu le-a spus imediat celorlalți copii că fratele lor, Angel, nu supraviețuise nașterii, ci le-a spus, în schimb, că fratele lor se va naște mai târziu decât sora lui. „Aveam încă burta rotunjită și le-am spus copiilor că va mai dura puțin până ce Angel se va naște. Apoi Cristiano le-a spus copiilor că Angel e în Rai. Atunci m-a lovit realitatea!”, a declarat frumoasa brunetă.

image

Georgina o mai are și pe simpatica Alana, de 3 ani, cu Ronaldo, în timp ce fosta vedetă a echipei Manchester United îl are pe fiul Cristiano Jr, de 11 ani, și pe gemenii Eva și Mateo, de 4 ani, veniți pe lume cu ajutorul unor mame surogat.

Georgina vorbește deschis despre pierderile suferite în noul sezon al reality show-ului ei, care va fi lansat în întreaga lume pe 24 martie 2023.

Frumoasa din Argentina face mărturisiri cutremurătoare în timp ce imagini emoționante sunt difuzate în spatele ei, cu ea în maternitate și micuța Bella Esmeralda pe pieptul ei: „Viața e grea, dar viața merge mai departe. Am motive să merg mai departe și să fiu puternică”.

Rodriguez îi e recunoscătoare iubitului ei faimos pentru că i-a fost alături în cea mai întunecată perioadă din viața ei: „Cris m-a încurajat să-mi văd de programul meu zilnic. Îmi tot zicea: «Gio, continuă-ți viața, menține-te ocupată! O să te ajute asta!».”

„Prioritatea mea de-acum este familia mea, sunt copiii mei. Sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru ceea ce am!”, a conchis partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo.

Trailer-ul emisiunii ne arată momente frumoase de la ziua Georginei, de când a împlinit 28 de ani, când a primit un cadou aniversar inedit – Cristiano a cheltuit mii de euro pe un show cu lumini și lasere proiectat pe faimosul turn Burj Khalifa din Dubai.

image

„E destul de greu să mi se facă surprize. Cristiano e foarte drăguț și se poartă foarte frumos cu mine. Cristiano e marea dragoste a vieții mele!”, a ținut Georgina Rodriguez să adauge.

Fosta vânzătoare, care era plătită cu 10 lire sterline pe oră și care acum are 47 de milioane de fani pe Instagram, ne spune tuturor în trailerul „I am Georgina” făcut deja public: „Am nevoie să lucrez, să mă mențin ocupată!”, în timp ce e filmată făcându-și un tatuaj în onoarea fiului pierdut la naștere.

Foto - Instagram, Netflix

Video - NetflixRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg