Amal și George Clooney, tratați regește în Italia!

29 iulie 2023   Viață de vedetă

În Italia s-au cunoscut și tot acolo s-au căsătorit. Cum îi tratează italienii pe celebrul actor american și pe soția lui?

Vanity Fair susține că George Clooney locuia în Lake Como de ani de zile înainte să-și cunoască soția. Cumpărase o vilă onstruită încă din secolul al XVIII-lea, denumită Villa Oleandra, în 2002, la prețul de 10 milioane de dolari, și se simțea ca acasă pe bătrânul continent. Acum 20 de ani, asemenea sumă reprezenta destul de mult, dar am aflat că acum, după ce a fost renovată întreaga clădire, casa cu pricina are o valoare de aproape 10 ori mai mare decât la achiziție.

Înainte ca George să se fi mutat în Lake Como, era un loc destul de uitat de lume. După ce-a făcut el faimos locul, mai multe nume grele de la Hollywood s-a mutat în acea parte minunată de Italie.

Tot Vanity Fair a ținut să precizeze că Clooney e foarte iubit de localnici. De curând, vedeta de la Hollywood s-a alăturat unei campanii împotriva unui proiect de construcție care prevedea crearea unei mari parcări în zonă și construirea unui pod plutitor în Laglio, adică lângă casa lui. Starul hollywoodian chiar a ținut o întâlnire a activiștilor acasă la el, atât de pasionat era de cauza pe care o susținea.

„Nu vreau ca prezența mea aici să fie o povară pentru localnici”, a declarat George Clooney pentru Corriere della Sera. „Dar, dacă mă întrebați pe mine, aceste proiecte sunt propuse doar pentru a exploata faptul că eu locuiesc aici”, a continuat el pe același ton iritat.

George a mers atât de departe, încât să amenințe autoritățile locale că-și va vinde vila și se va muta din zonă, dacă construcția începe. Într-un final, primarul a renunțat la proiect și le-a dezvăluit celor de la Us Weekly: „I-am dat lui George Clooney cetățenia onorifică. Ne mândrim cu toții de faptul că el a ales să locuiască aici, în Lacul Como”, a adăugat primarul.

Localnicii au început să-l perceapă pe starul de la Hollywood ca pe un „bravo ragazzo” (n.r. un tip de treabă). El a început să vorbească italiana, joacă baschet cu copiii din sat și merge cu bicicleta prin oraș. Vecinii lui au înțeles valoarea pe care a adus-o Clooney orășelului lor și fac tot le stă în putință ca să-l protejeze.

Când turiștii vin să viziteze casa lui Clooney, localnicii îi îndreptă în direcția greșită. Și, dacă îl tratează pe el de parcă ar fi vreo regalitate, același lucru îl fac și când vine vorba despre soția megastarului, Amal Clooney. În concluzie, soții Clooney și gemenii lor revin, de fiecare dată, cu bucurie în Italia, unde stilul de viață european îi încântă peste măsură și sunt primiți întotdeauna de localnici și autoritățile italiene cu brațele deschise.  

Foto - Shutterstock

Mai multe