Actorul Christian Bale, îngrozit de soția lui. Ce meserie periculoasă are?

Christian Bale e însurat cu Sibi Blažić încă din 2000 și au doi copii împreună. De ce spune actorul american că se sperie de partenera lui de viață?

image

„Toată lumea era divorțată în familie mea, așa că n-aveam o idee spre bună despre căsnicie”, a dezvăluit Christina Bale în Sydney Morning Herald, în 2012. „Dar, când am întâlnit-o pe Sibi, dintr-o dată însurătoarea mi s-a părut o idee fantastică”, a recunoscut starul de la Hollywood.

Celebrul cuplu este extrem de discret cu viața lor privată în ciuda faptului că merg adesea împreună la evenimente și le zâmbesc fotografilor de pe covorul roșu. „Soția mea e foarte retrasă și eu vreau să păstrez lucrurile așa cum sunt”, a declarat Bale pentru Us Weekly. „E probabil cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o în viața mea”, a continuat acesta.  

Vedeta de la Hollywood este cât se poate de versatilă și de șocantă pe marele ecran, însă, în viața reală, actorul e un familist convins, vorbind la nesfârșit despre cei doi copii ai lui, Emmaline și Joseph. „Soția mea s-a măritat cu atâtea personaje de-a lungul căsniciei noastre. Știu că era imposibil să fac tot ce am făcut, dacă nu o aveam pe ea în viața mea. E o femeie extrem de puternică. Ei îi datorez totul!”, a continuat Dale să-și complimenteze jumătatea.

Pe vremea când așteptau al doilea copil, Christian și-a dorit să o aibă pe soția lui gravidă alături de el, așa că Sibi l-a însoțit în turneul de promovare al filmului pe care tocmai îl încheiase de filmat. Dar Sibi nu e străină de platourile de filmare. Ce meserie are?

image

„Soția mea a fost șofer-cascador în filmul Batman, mă urmărea peste tot prin oraș. Ea era la volanul unei mașini de polițist. Poate să meargă cu o viteză uluitoare, face cascadorii și tot felul de chestii înfricoșătoare. Soția mea mă îngrozește pur și simplu”, a recunoscut el în Marie Claire.

Chiar dacă lucrează în același domeniu ca soțul ei în momentul de față, Sibi nu l-a cunoscut pe Christian, totuși, datorită ei. Ea lucra ca asistent personal pentru o prietenă de-ale lui Dale, actrița Winona Ryder, și s-au cunoscut prin intermediul ei. În ianuarie 2000 au fugit în Los Angeles, ca să-și unească destinele acolo. Și de-atunci sunt perfect fericiți împreună!

foto - Shutterstock



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg