Doar o migdală pe zi! Dieta extremă a lui Cilliam Murphy pentru filmul „Oppenheimer”

Nu numai filmul „Oppenheimer” are succes la public, ci și actorul care a jucat rolul principal în film face senzație cu declarațiile sale despre pregătirea sa extremă pentru filmare.

image

Ați auzit vreodată despre „dieta Yolanda Hadid”? Mama topmodelelor Gigi Hadid și Bella Hadid a fost denumită „mama-migdală” împreună cu Gwyneth Paltrow, care a fost și ea aspru criticată pentru alimentația ei extrem de strictă.

Ei bine, actorul din filmul de mare succes, „Oppenheimer”, a ținut această dietă, care l-a transformat într-un bărbat silfid. În ce constă regimul alimentar controversat?

Murphy a mâncat o singură migdală pe zi în timp ce se pregătea pentru rolul său din „Oppenheimer”. Actorul e cunoscut pentru transformările sale spectaculoase pentru rolurile pe care le primește, însă, de data asta, până și colegii lui de platou au fost speriați de măsurile drastice luate de el.

Oppenheimer era un bărbat foarte slab, iar Murphy a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l portretiza cât mai fidel. „Îmi place să joc cu tot trupul meu, iar Oppenheimer avea o siluetă aparte, pe care mi-am dorit s-o copiez întocmai”, a explicat vedeta de la Hollywood în The New York Times.

„A trebuit să slăbesc destul de mult și am lucrat constant cu cei de la costume și croitorie. El era foarte slab, aproape că nu mânca și supraviețuia doar cu martini și țigări. Avea niște ochi deschiși și mi-am dorit să am și eu acea privire deschisă, așa că am lucram mult la silueta lui și la expresiile faciale pe care le avea, înainte de-a începe filmările”, a adăugat actorul.

Într-un alt interviu, colega lui de platou Emily Blunt a vorbit despre Cillian Murphy: „S-a dedicat cu trup și suflet proiectului. Și chiar a putut să mănânce doar o migdală pe zi. Era extrem de slab!”.

Totuși cum a reușit să supraviețuiască mâncând atât de puțin?

image

„Știți cum mă simțem în timp ce țineam acea dietă? Pe parcă eram într-un tren care era bombardat. Era doar bang, bang, bang! Dormeam câteva ore și apoi iar bang, bang!”, a explicat vedeta. „Aveam o energie incredibilă! Trecusem deja de momentul acela în care să mă mai gândesc la mâncare. Funcționam doar pe adrenalină pură”, a adăugat Cillian, după care a spus că „a fost bine, pentru că așa era personajul meu. Pur și simplu, nu mânca niciodată!”, a conchis acesta.

Astfel de pregătiri i-au afectat și programul cu colegii. „Eram în New Mexico împreună și luam cina împreună în fiecare zi”, a început să povestească Matt Damon. Cillian era invitat la cină în fiecare seară, dar n-a venit niciodată. El mânca doar o migdală, în cele mai multe seri, sau o felie de măr, atât”, a conchis Damon.

foto - Oppenheimer



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg