Anna Nicole Smith, nedezlipită de lângă fiul mort. Refuza să fie îngropat!

14 iulie 2023   Viață de vedetă

Regretatul model a avut șocul vieții ei când s-a trezit lângă fiul ei, care tocmai murise. Anna nu și-a revenit niciodată după pierderea primul ei copil.

Anna Nicole Smith a devenit cunoscută datorită aparițiilor ei în revista destinată bărbaților, Playboy. De-a lungul vieții ei scurte, a devenit mamă de două ori, însă, la numai trei zile după ce o adusese pe lume pe fetița sa, și-a pierdut fiul.

În momentul în care Anna s-a trezit lângă fiul ei și acesta nu răspundea, vedeta s-a speriat îngrozitor. Și, din păcate, chiar avea de ce. Copilul de numai 20 de ani, care venise în vizită la mama lui pentru a-și cunoaște sora, murise. Daniel Wyne Smith a aflat de nașteresa surorii lui vitrege și s-a dus imediat s-o viziteze la maternitate, unde s-a și decis să-și petreacă noaptea, alături de mama sa.  

Însă, a doua zi, Daniel nu mai respira. Disperată, Anna l-a sunat pe Howard K. Stern, un avocat care se întâmpla să fie în spital atunci, și au încercat amândoi să-l resusciteze pe tânăr. A fost prea târziu. Daniel a murit lângă patul din maternitate al mamei sale, pe 10 septembrie 2006, la numai trei zile după ce sora lui venise pe lume. Mai târziu s-a stabilit cauza morții lui ca fiind supradoză de droguri.

Moartea lui Daniel a împins-o pe Anna într-un episod crunt. „Anna era atât de șocată de pierderea lui Daniel, încât refuza să plece de lângă el. A fost nevoie să fie sedată, ca să poată fi externată din spital”, a dezvăluit avocatul Michael Scott, conform CBS News.

„Când o mamă își pierde copilul… știu că le-au luat patru ore ca s-o desprindă pe Anna de trupul neînsuflețit al fiului ei. Ea n-a vrut ca el să fie înmormântat, pur și simplu, voia să stea lipită de el tot timpul”, și-a amintit și Margaret Cho, o prietenă apropiată de-ale Annei, în Huffington Post.

Șocul suferit de Anna Nicole Smith a fost atât de mare, încât blondina și-a pierdut memoria o vreme, după care a spus că a aflat de pierderea fiului ei. „Când mi-au spus că murise, credeam că sunt la un show TV și că sunt păcălită. Nu înțelegeam cum de l-a luat Dumnezeu pe el și nu pe mine”, a declarat ea ulterior pentru CBS News.

Nicole a încercat să treacă peste moartea copilului ei până în ultima ei clipă de viață. „Se luptă cu ceea ce simte în sufletul ei”, a spus Stern în timpul emisiunii Larry King Live. „I-a fost extrem de greu și spune tuturor că nu vreau să schimbe copiii – să aducă unul pe lume și celălalt să moară”.

La numai cinci luni de pierderea primului ei născut, Anna a încetat din viață. N-avea nici 40 de ani. Pe 8 februarie 2007, a decedat în urma unei supradoze de droguri. „Anna și Daniel erau nedezlipiți. Daniel era, fără doar și poate, cea mai importantă persoană din viața Annei. Toată perioada cât  am știut-o eu, totul era despre Danieîn viața eil. Aș zice că fizic a murit săptămâna trecută, dar emoțional ea s-a stins odată cu Daniel”, a conchis apropiatul fostului iepuraș Playboy.

foto -Shutterstock

Mai multe