Apartamentul secret din aeroportul Heathrow. Aparține Prinților de Wales!

3 august 2023   Viață de vedetă

Să tot trăiești într-o familie regală! Nu stai la cozi, nu te înghesui cu nimeni la aeroport și primești cele mai bune servicii din secunda în care ieși din palat.

Prințesa de Wales și viitorul rege britanic de-abia așteaptă ca cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte, să termine cursurile pe care le mai au la școala Lambrook și apoi să plece împreună în vacanță. Imediat ce trec de securitatea aeroportului, Kate Middleton, Prințul William și copiii lor ajung în apartamentul care le este destinat din aeroportul Heathrow. Ce-I așteaptă acolo?

Întreaga familie regală este obișnuită să călătorească mult și, pentru a evita haosul care este în orice aeroport mare și riscul ca actualul rege sau viitorul suveran britanic să pățească ceva, s-a creat Apartamentul Windsor chiar în aeroportul Heathrow.

Atunci când zboară de pe unul dintre cele mai aglomerate aeropoarte din Marea Britanie, cei din familia regală, liderii mondiali sau celebritățile de primă mână au parte de servicii VIP, care includ șoferi, un apartament de lux, meniu cu stele Michelin și șampanie nelimitată. Nici vorbă de o cafea ieftină și un sandviș la pachet când vine vorba despre unii dintre cei mai importanți oameni din lume, nu?

Revista HELLO! a publicat un material amplu despre bunătățile servite în Apartamentul Windsor din Heathrow, care sunt preparate de chef-ul deținător al unei stele Michelin, Jason Atherton, și servite de valet personal.  

Așa cum ne așteptam, dulciurile sunt preferate de prinții George, Louis și Charlotte. Pateurile cu fistic, înecate în miere, și fondue de ciocolată, servit cu bezele și căpșuni proaspete sunt câteva dintre dulciurile aflate în meniul special.

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, are parte de răsfățul maxim în locul secret din Terminalul 5 – grătar de pui sau doradă. Priya Malhotra, șefa departamentului VIP de pe Heathrow, a dezvăluit, la un moment dat, pentru Business Insider: „Poți comanda orice din meniu, de fapt poți comanda tot meniul și bea numai șampanie Dom Perignon”.

Accesul nu este permis publicului general în Apartamentul Windsor din aeroport. Oricum nu-și poate permite multă lume să beneficieze de serviciile oferite acolo. Costă mai mult de 3.500 de euro să petreci doar două ore acolo! Apartamentul poate fi închiriat de cei care călătoresc cu clasa I și care pot dovedi că locul lor e acolo…   

Foto - Shutterstock

Mai multe