În grabă să devină regină? Kate Middleton știe deja care-i primul lucru pe care-l va face atunci

La numai câteva luni de când a fost numită Prințesa de Wales, Kate de-abia așteaptă să domnească în calitate de regină. Cel puțin așa pare, având în vedere că are deja un plan bine stabilit...

image

Când William va deveni rege, Kate Middleton va fi ridicată la rangul de Regină Consoartă, titlu pe care-l are acum soția Regelui Charles, Camilla. Va fi încoronată drept Regina Consoartă în timpul unei ceremonii extrem de asemănătoare cu cea pe care am privit-o pe 6 mai 2023, dacă nu chiar identică.

Cu toate că va fi cunoscută în întreaga lume ca Regina Catherine, ea nu va deține putere politică și nici militară și, la fel de bine, nu va deveni niciodată regina care să conducă întregul regat. Dacă William va muri înaintea lui Kate, fiul lor cel mare, George, va deveni rege și nu ea, urmat în linia succesorală la tron de sora lui, Charlotte, și apoi de fratele Louis.

În calitate de Regină Consoartă, Kate își va sprijini soțul, lucru pe care-l face oricum de ani întregi deja. În timp ce se afla la un picnic, zilele trecute, la RHS Chelsea Flower Show, Kate a fost întrebată de un copil care-i primul lucru pe care-l va face ca regină. Iar răspunsul lui Middleton a emoționat întreaga audiență!

image

„Îi voi ajuta pe copii”, a răspuns zâmbitoare Kate, ne informează Express.

Prințesa de Wales a ajutat deja numeroși copii prin intermediul proiectelor caritabile în care s-a implicat de-a lungul timpul și care au avut de-a face cu sănătatea mentală și emoțională a celor mici.

Într-un discurs oferit în 2017, în cadrul unui eveniment caritabil, mama regală a trei copii a explicat de ce sănătatea mentală a copiilor e importantă pentru ea. „Oamenii mă întreabă adesea de ce sunt eu interesată de sănătatea mentală a copiilor și-a tinerilor”, a început să declare prințesa. „Răspunsul e destul de simplu – deoarece consider că fiecare copil ar trebui să aibă cel mai bun start în viață pe care-l poate avea”, a conchis Kate Middleton.

Foto - Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg