Secretele de la palat. Micile plăceri nevinovate ale Familiei Regale Britanice

Sunt oameni ca noi! Au și ei pasiunile lor și plăcerile pe care și le-a fac ocazional. Ce preferă regii sau reginele și prinții sau prințesele britanice când vine vorba despre mâncare, băutură sau muzică?

meghan si familia regala

Prințul William adoră dulciurile! Și, mai mult decât orice prăjitură sau tort delicios care-i este servit, viitorul rege britanic vrea să savureze câteva pătrățele de ciocolată. La nunta lui cu minunata Kate Middleton, din 2011, a cerut să li se servească invitaților tort de ciocolată, iar, în pandemie, când cu toții am fost mai sedentari ca niciodată, Will a devorat multe dulciuri. Totuși, nu e singurul, nu-i așa?    

Dacă Prințul de Wales se dă în vânt după ciocolată, soția lui, Kate Middleton, preferă budinca cu praline de ciocolată, susține fostul bucătar regal Darren McGrady. Totuși, ca fel principal de mâncare, prințesa ar mânca oricând o porție semnificativă de curry.

Regina Elisabeta a II-a ținea și ea la micile ei tabieturi și a făcut acest lucru până în ultima zi din viața ei. De pildă, îi plăcea să bea câte un păhărel de gin ocazional, dar nu refuza nici cocktailurile Dubbonet, câte un pahar cu martini sau vin. Întocmai ca Prințul William, regretatul suveran se delecta adesea cu ciocolată. Totuși cea mai mare plăcere i-o făcea un bol întreg de cereale Kellogg's Special K, consumat la micul dejun. Tot chef-ul regal Darren McGrady ne-a dezvăluit asemenea informație de preț de la palat.

Regele Charles al III-lea are o pasiune mai puțin cunoscută – dansul. Nu-i de mirare că l-am văzut de multe ori mișcându-se în ritmul muzicii! În 2021, chiar a recunoscut în fața presei că există o melodie anume care îl ridică de fiecare dată de pe scaun: „Givin' Up, Givin' In”, a celor de la Three Degrees. Cum aude primele acorduri ale acestei piese, simte o atracție imediată către ringul de dans!

Că tot vorbim despre muzică, Prințesa Eugenie s-a declarat dintotdeauna fana minunatei Beyoncé. Ea a fost prezentă la multe dintre concertele idolului ei, dansând pe melodiile sale preferate.

În ceea ce o privește pe Ducesa de Sussex, ea avea un site de lifestyle pe vremea când era actriță la Hollywood și poza adesea mâncăruri care o intrigau și băuturi preferate. Cu toate astea, preparatul ei preferat este unul cât se poate de banal – cartofii prăjiți! Însă la vinul bun, de calitate, n-a renunțat niciodată!

Bun, dar Prințul Harry ce face în timp ce Meghan Markle savurează un pahar de vin? Ducele de Sussex este, întocmai ca fratele lui și regretata regină, un împătimit al dulciurilor. Nici la el nu e vizibil acest lucru, însă bucătarul regal Darren McGrady depune mărturie că și fiul cel mic al Prințesei Diana se dă în vânt după dulciuri. Preferatul lui este prăjitura de babane cu caramel.Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg