Au încercat să profite de ea? Suma exorbitantă cerută lui Simone Biles pentru o șampanie la Paris

21 august 2024   Viață de vedetă

Multipla campioană olimpică a încheiat Olimpiada din Paris cu o mare petrecere, după medaliile obținute la gimnastică. Însă francezii au încercat s-o păcălească?

Ce mod mai bun de-a serba succesul obținut la Jocurile Olimpice de vară din capitala Franței decât să mergi într-un club de noapte din Paris și să petreci până în zori de zi?! Simone Biles și-a dorit să celebreze medaliile primite cu o șampanie savuroasă. Doar că prețul ei a făcut-o să se răzgândească...

„Am participat la ceremonia de închidere a Olimpiadei și, după eveniment, am ieșit în oraș să marcăm momentul”, a declarat gimnasta de 27 de ani într-un filmuleț postat recent pe TikTok. „Dragilor, clubul de noapte în care am fost a încercat să-mi vândă o șampanie de 26.000 de dolari! O singură siclă de șampanie să coste atât, vă dați seama?!”.

„I-am întrebat dacă n-au luat-o cumva razna de pun asemenea prețuri… Evident că n-am cumpărat-o. Dar de ce să vrei oare să mă păcălești așa?! E nebunie curată!”, a exclamat sportiva siderată. Și, după cum era de așteptat, filmulețul campioanei la gimnastică a primit numeroase reacții la postarea sa.

„26.000 de dolari?! Uau, ce demență!”, a ținut cineva să comenteze, după care alt fan de-ai gimnastei americane a ținut să adauge: „26.000??? Au înnebunit sau ce?”.

Totuși, campioana își permite astfel de răsfăț. Ea s-a pozat în magazinul Hermès din Paris și-a arătat lumii întregi că își cumpăra de-acolo cea mai scumpă geantă care există pe piață. Dar tot ea ne-a lămurit că nu și-a achiziționat-o ea, ci părinții lui Biles i-au făcut-o cadou după ce Simone Biles a devenit cea mai medaliată gimnastă din istorie.

Ei bine, după un succes răsunător, sportiva ar fi meritat și o șampanie la suprapreț, nu credeți? Ea a ales să-și cheltuiască altfel banii și s-a simțit bine la clubul de noapte din Paris fără să arunce cu banii în stânga și-n dreapta.

foto - Shutterstock

Mai multe