Avea o gaură în inimă! De-asta a făcut Heiley Bieber AVC!

13 martie 2023   Viață de vedetă

Soția cântărețului Justin Bieber a împlinit un an de la evenimentul care i-a schimbat complet viața și-a transmis un mesaj special fanilor ei cu această ocazie.

Topmodelul de 26 de ani a povestit, pe pagina ei de Instagram, despre incidentul înfricoșător prin care a trecut fix acum un an, în martie 2022, când a fost diagnosticată cu un defect congenital la inimă. Mai pe românește, superba tânără avea o gaură în inimă, despre car enici măcar nu avea habar!

Hailey le-a povestit fanilor ei despre „gaura din inimă care nu s-a închis după naștere”. „Nu pot să cred că a trecut un an de când am suferit un mini-AVC, care a dus la diagnosticul meu”, adică la descoperirea acelei malformații congenitale cardiace, care este destul de des întâlnită în rândul polulației generale.  

În filmulețul ei explicativ, vedeta a vorbit despre „senzația ciudată” pe care o simțea în brațul ei drept și despre amorțeala din vârful degetelor. Aceste semne că ceva se întâmpla în corpul ei începuseră să apară în partea inițială a întregului ei incident.

Modelul care a apărut pe coperta Vogue a descris cum soțul ei a observat că ceva nu era OK și a tot întrebat-o dacă se simte bine în timp ce-și luau împreună micul dejun. Ea n-a putut vorbi și atunci și-a dat și ea seama că tocmai se întâmpla ceva cu ea.

„Partea dreaptă a feței mele începuse să se moleșească și nu puteam scoate niciun cuvânt din gură”, a explicat Hailey. A fost dusă de urgență la spital, unde a rămas peste noapte și-a făcut tot felul de teste. Medicii confirmaseră atunci că tocmai suferise un mini-AVC. Dar cum e posibil la o persoană de numai 25 de ani?!

Hailey se tot plângea  de migrenînainte de-a fi internatăe, iar medicii i-au spus cum s-a format un cheag de sânge din cauza unei combinații de factori – tocmai schimbase anticoncepționalele, de-abia își revenea după COVID-19 și se întorsese curând dintr-o călătorie dus-întors la Paris.  

În timp ce medicii încercau să-și dea seama cum de cheagul de sânge ajunsese la creier, au descoperit gaura din inimă pe care pacienta VIP o avea încă de când se născuse. Gaura era de 12-13mm și a primit cea mai gravă notă posibilă. Cu alte cuvinte, trebuia intervenit cumva, astfel încât acest defect din naștere să nu-i mai pună vreodată în pericol viața!

La recomandarea specialiștilor, aceștia au băgat-o în operație pe Hailey Bieber și i-au închis gaura din inimă: „Cel mai important lucru e că am descoperit care era problema, e o mare ușurare asta – că am putut să închidem acea gaură și să trec peste acea situație înfricoșătoare, să continui să-mi trăiesc viața!”, și-a încheiat vedeta monologul său online.

Foto - Instagram

Mai multe