Cara Delevingne, la „Seminarul masturbării”: „Mi s-a spus să-mi scot lenjeria intimă”

O cerere complet deplasată care i s-a făcut topmodelului britanic a determinat-o pe frumoasa Cara să aibă o revelație – că nu este atât de dezinhibată precum credea!

image

Vedeta de mare succes a făcut o dezvăluire care ne-a uimit pe toți. I s-a spus să-și scoată lenjeria intimă în timp ce filma pentru un „Seminar al masturbării” pentru emisiunea „Planet Sex”, difuzată de canalul Hulu.

„Am intrat… cu gândul că urma să particip la un curs, aveam și un carmnețel pregătit să-mi notez tot felul de lucruri. În schimb, era pe jos un covor roz din piele și mai erau vreo șase oameni care mi-au spus: «Bun, acum dă-ți jos lenjeria intimă! Uite acolo e lubrifiantul!»”, a declarat Delevingne la prima sa apariție publică în câteva săptămâni bune după acele episoade îngrijorătoare, în care vedeta era filmată de paparazzi pe stradă în șosete, ciufulită, incoerentă aproape.

„Nici nu știam că sunt vreo pudică”, a continuat topmodelul. „Eu mă văd pe mine ca pe o tipă modernă, tânără, care nu se înlătură de la tot felul de experiențe, dar tot mi-a venit să le zic: «Poftim, ce ați spus? Îmi pare rău, dar nu, în niciun caz n-o să fac așa ceva!»”, a continuat vedeta.

Modelul care se proclamă lesbiană convinsă a ținut să spună că ea n-a făcut decât ceea ce i s-a părut OK să facă în acea emsiune. Cara a mai precizat că avea ceva ezitări în ceea ce privea participarea la un astfel de show, care va avea premiera pe 29 noiembrie 2022.

„Fiecare zi era diferită. Eu sunt obișnuită să fiu un cameleon, prin natura meseriei mele, dar asta a fost chiar absurd!”, a început Cara să explice. „Într-o zi mi se lua sânge fix în momentul în care aveam orgasm, a doua zi mă trimiteau într-o bibliotecă pornografică. Îmi venea să le zic să mă lase să-mi revin puțin!”, a mărturisit diva.

image

Delevingne a apărut în public, în Sudul Franței, să promoveze noul ei proiect, această emisiune îndrăzneață, pe care a filmat-o cu ceva ezitări. Acest proiect vine după ce Cara a apărut având un comportament îngrijorător pe aeroportul Van Nuys din California sau, pur și simplu, pe stradă.

Mai multe surse au confirmat, în septembrie, pentru TMZ că familia și prietenii lui Delevingne își făceau griji că vedeta suferă din cauza unei combinații periculoase – probleme psihice și consum de droguri.

Cu toate că nu a spus niciodată pe șleau că este consumatoare de substanțe interzise, a recunoscut totuși, în Teen Vogue, în 2015, că a „cochetat” cu drogurile când era doar o puștoaică, dar că și-a dat seama la timp că „nimeni nu-i invincibil”.

Tot atunci a ținut să adauge următoarele: „În momentul de față, sunt atât de îndepărtată de droguri, încât nu se poate să stau la o distanță mai mare de ele. Oricum sunt în trecut, iar trecutul nu mai există”. Bun, dar ce se întâmplă în prezent cu topmodelul internațional și de ce a simțit ea nevoia să participe la o emisiune care a făcut-o să se simtă inconfortabil, când ea are o carieră în apogeu și nu are nevoie de astfel de promovări facile și compromițătoare?!

Foto - Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg