Nu degeaba i se spune „Trupul”! Elle Macpherson arată la 58 de ani ca la 20!

Modelul cunoscut în anii ’80 și ’90 ca fiind „Trupul” nu dă semne de îmbătrânire la cei aproape 60 de ani pe care-i are. Care e secretul frumuseții ei?

image

Nu și-a perdut farmecul și nici frumusețea, asta e clar din noile imagini cu Elle! Macpherson a postat pe pagina ei de Instagram, acum două zile, niște imagini incendiare cu ea într-un costum de baie minuscul, care-i lasă la vedere picioarele tonifiate și talia ca trasă prin inel.

Pe lângă imaginile care au încins imaginația bărbaților, topmodelul a ținut să împărtășească cu fanii ei regimul ei zilnic de întreținere, care „atacă” toate aspectele – minte, trup și spirit. „Am grijă de mintea mea, de trup și spirit în fiecare zi, cu exerciții de respirat și meditație”, ține să ne împărtășească superba femeie de 58 de ani.  

„Antrenamentul meu zilnic constă în meditație la prima oră a dimineții, timp de 25 de minute – fie că e ghidată sau în perfectă liniște. Încerc să trăiesc într-o legătură continuă meditativă și nu atât să țin cont de un anumit program”, ne explică „Trupul”.

image

În timpul interviului oferit site-ului bodyandsoul_au, Elle a mărturisit că se trezește „odată cu soarele” și primul lucru pe care-l face este să zâmbească înainte de-a începe să se hidrateze cu apă filtrată cu lămâie. „După care ies afară și-mi pun piciorele goale pe pământ”, continua ea să explice.

Yoga făcută la prima oră a zilei este urmată de o plonjare în piscină și o matcha consumată în plin soare înainte de a-și începe ziua. Micul dejun, venit întotdeauna după o perioadă anume de post intermitent, constă într-un produs pe care chiar ea l-a scos pe piață – bea o băutură făcută din pudră plină de legume și denumită Super Elixir „ca să-mi întăresc sistemul imunitar, să-mi ajut sistemul digestiv și să-i confer pielii mele o strălucire aparte”.

Un ceai consumat la ora 15 o ajută întotdeauna să se revitalizeze când nivelul energiei sale scade în jurul acelei ore. Seara e petrecută de Macpherson în sauna cu infraroșu, după care Elle face un duș rece. Care este ultimul lucru pe care-l face înainte de-a merge la culcare?

„Zâmbesc”, ne răspunde ea. „Îmi pun mâna pe plexul meu solar, mă gândesc la ceva ce mă poate face să fiu recunoscătoare și adorm ca un bebeluș”, continuă ea să ne explice.

image

Alimentația topmodelului constă în plante crescute local și neapărat organice, pe care le alege chiar ea de la o piață din apropiere, pe care o frecventează în fiecare sâmbătă. Elle are programări regulate făcute la „acupunctură, chiropractician, specialist în respirație și în vindecarea sufletului”.

Ea consumă sucuri naturale, făcute din legume, de patru ori pe zi, își freacă întregul trup cu o perie aspră și respectă sfaturile dermatologului Barbara Sturm în ceea ce privește rutina de îngrijire a tenului, care o costă nu mai puțin de 1.400 de dolari.

Foto - Instagram