„Baba” rabdă la frumusețe! Așa te pregătești pentru un eveniment la Hollywood!

16 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Ceremonia de acordare a premiilor Emmy 2024 a avut loc aseară în Los Angeles. Starurile participante s-au pregătit temeinic pentru cea mai importantă seară din an a producțiilor TV!

Mai multe celebrități, precum Jason Bateman, Quinta Brunson, Stephen Colbert, Jon Cryer, Jodie Foster, Jon Hamm, Ken Jeong, Joel McHale, Pedro Pascal și Hannah Waddingham – care au fost și prezentatori, au pășit pe covorul roșu în blitz-ul fotografilor. Fiecare a trebuit să arate desăvârșit la un eveniment de asemenea amploare. Ce eforturi au depus vedetele pentru a arăta perfect în văzul întregii lumi?

Lisa Rinna și-a pus o mască facială, pentru a-și pregăti tenul pentru Emmy Awards 2024. Dar cum a făcut acest lucru? Și-a pus un glob imens pe față, în care respira printr-un tub de plastic, și s-a lăsat fotografiată în tot acest proces de înfrumusețare spectaculos. „Îmi place la nebunie tratamentul acesta cosmetic!”, a spus vedeta de reality show.

Rinna a continuat să posteze și alte imagini din timpul pregătirilor ei pentru marele eveniment, iar următoarea poză a fost chiar mai spectaculoasă decât prima. Și-a împachetat toată fața și a lăsat la vedere niște tuburi, care au fost de mare efect în rândul fanilor ei uimiți.

Ceremonia de acordare a premiilor Emmy – echivalentul premiilor Oscar în televiziune – a fost difuzată în seara de luni, 15 ianuarie, după ce fusese amânată de greva scenariștilor de la Hollywood. Evenimentul a avut loc la Peacock Theater din centrul orașului Los Angeles, iar Anthony Anderson a fost prezentatorul.

Până și Jennifer Aniston, o veterană din Cetatea Filmului, s-a pozat în timp ce era machiată în ziua marelui eveniment. Vedeta serilului „Prietenii tăi” a uimit pe toată lumea cu imaginea făcută publică pentru că actrița nu este îmbrăcată în acel moment, își acoperă zonele intime cu un prosop alb și mare și atât.

Ce-i drept, fosta soție a lui Brad Pitt a imortalizat momentul în care i se conturau buzele de către machioarea ei, nu și cele în care își făcea tot felul dde proceduri estetice, atât de necesare starurilor e calibrul ei din Hollywood înainte de orice apariție pe covorul roșu.

În ceea o privește pe Lisa Rinna, ea este o mare amatoare de intervenții plastice, fie ele și chirugicale. Nu e nicio mirare pentru nimeni că-și face și terapii cu ozon, detoxifieri ale tenului cu abur sau tot felul de alte tratamente cosmetice mai mult sau mai puțin invazive.

Vedeta de reality show n-a explicat ce procesuri a urmat înainte de Emmy, cu toate că toate acestea arată impresionant, dar sunt o nimica toată în comparație cu fillerele pe care și le face constant, operația de extindere a buzelor și îndepărtarea ridurilor de pe chip, cu ajutorul botox-ului, pe care le-a bifat până acum.

foto - Instagram

Mai multe