Gwyneth Paltrow cheltuie 1000 de euro pe zi ca să-și mențină frumusețea!

Este vedetă de primă mână, cu o avere considerabilă, care nu se uită la bani când vine vorba despre aspectul ei. Iată cât cheltuie actrița pe rutina ei „wellness”!

image

Pe lângă site-ul de wellness pe care-l conduce și care obține profituri uriașe de pe urma vânzării unor produse controversate și costisitoare, Gwyneth Paltrow duce o viață destul cde extravagantă. Actrița de la Hollywood se bucură de o carieră de succes, care îi asigură un trai de lux, de care profită la maximum.

Construind un brand de wellness care a devenit cunoscut în întreaga lume, vedeta testează tot felul de produse și de proceduri de înfrumusețare chiar pe ea, pentru a-i convinge pe fanii ei să cheltuie mici averi pe lumânări care miros ca vaginul ei – nu e nicio glumă, a dat lovitura cu un astfel de produs! – sau „vibratoare la purtător”, mici dispozitive care se pun în lenjeria intimă și care sunt activate, când ți-e lumea mai dragă, cu o mini-telecomandă.    

Gwyneth are o avere de 200 de milioane de dolari, cea mai mare parte a ei fiind obținută din rolurile pe care le-a jucat la Hollywood deținătoarea unui Oscar. Cum spuneam, afacerea ei Goop are succes, în 2018 fiind estimată la un sfert de milion de dolari, generând câte 45 de milioane de dolari anual.

După cum ne așteptam din partea unui avocat al stilului de viață holistic și sănătos, Paltrow are propria rutină de înfrumusețare și menținere în formă care include „produse non-toxice, curate, care fac minuni pur și simplu”.

image

Ce-i drept, actrița arată minunat, dar nu numai cremele organice sunt „de vină”, ci și botoxul pe care și l-a injectat la un moment dat, disperată fiind din cauza ridurile apărute. Dar să nu divagăm! Gwyneth tot cheltuie o groază de bani pe întreținerea ei în asemenea stare atrăgătoare!

Rutina ei wellness costă în jur de 900 de dolari PE ZI!

Și, din asemenea rutină costisitoare, fac parte produse cosmetice exclusiviste, suplimente alimentare pentru menținerea sănătății fizice și psihice și activitățile fizice, care nu sunt nici ele de colo. Doar nu v-o închipuiți pe vedeta de primă mână alergând singură prin parc, pentru a slăbi. Nu.

Ea apelează la cei mai buni instructori de fitness, pilates, etc pentru a se menține în cea mai bună formă posibilă, are nutriționiști care-i dau peste mână atunci când calcă strâmb și e tentată de mâncare plină de calorii, zaharuri sau grăsimi. Și, bineînțeles, mai are la dispoziție și bucătari care-i gătesc gustos, sănătos și… costisitor.

image

Gwyneth Paltrow este dedicată 100% unui stil de viață care presupune multă grijă de sine, dar și un răsfăț de care nu putem beneficia cei mai mulți dintre noi. Pentru că ea… merită, nu-i așa? După ce-a adus pe lume doi copii, și-a refăcut viața alături de un alt soț, acum culege fructele efortului depus de ea la tinerețe. Și de ce nu?! Dacă-și permite…

foto - Instagram



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg