Ben Affleck explică de ce e atât de trist în poze. Divorțează de Jennifer Lopez?

22 iunie 2024   Viață de vedetă

Încă de când i-a jurat dragoste pe viață la altar jumătății lui, JLo, actorul pare că se află într-o nefericire continuă. Într-un final, ne explică de ce face deja faimoasele lui grimase triste în public.

Câștigătorul Oscarului nu vorbește mult și des despre viața lui privată, însă atunci când o face toată lumea îl ascultă. Recent, a spus că faima soției sale e „nebunie curată”, atuni când a fost prezent la emisiunea lui Kevin Hart, Hart To Hart.

Interviul cu Ben Affleck a fost făcut înainte să înceapă să circule zvornurile despre divorțul lui și al lui Jennifer Lopez, motiv pentru care vedeta s-a simțit destul de confortabil ca să vorbească despre felul său de-a fi. Astfel, a recunoscut că „sunt puțin timid. Și nici nu-mi place să primesc multă atenție”.

„De asta mă văd oamenii și se întreabă de ce oi fi tot timpul supărat. Pentru că cineva își bagă camera de filmat în fața mea și eu mă pregătesc deja pentru nebunia care urmează”, a dezvăluit actorul. Ben a ținut să precizeze că cel mai mult îl deranjează atunci când sunt fotografiați copiii lui.

„Nu mă deranjează să fiu fotografiat la un club sau o premieră, unde merg cu soția mea, nu-mi pasă. N-ai decât. Nici măcar nu te observ. Dar e alta situația când e vorba despre copiii mei”, a completat vedeta care a ținut să adauge un aspect interesant – „Câteodată stau acasă și mă întreabă cei din jurul meu ce problemă am”. Cu alte cuvinte, fața lui poate avea o mină care să pară tristă fără motiv, așa arată el câteodată.

„Atunci explic celui de lângă mine că n-am nicio problemă, pur și simplu ascultam ceva”, a continuat Ben. „De obicei, oamenii văd la mine ceva ce nu există, de fapt”, a conchis acesta.

Cu alte cuvinte, Affleck nu se află într-o perioadă prostă a vieții lui, nu e atât de supărat precum credem noi, ci doar așa arată el câteodată. Cel puțin de asta încearcă să ne convingă el. O fi oare așa sau nu?

foto - Shutterstock

Mai multe