Contactul vizual, strict interzis! Regula lui Jennifer Lopez pentru angajații ei

Este una dintre cele mai mari vedete din lume și, de la înălțimea statutului ei, diva se uită la noi toți cu superioritate. Cel puțin așa spun foștii ei angajați!

image

Pozează ca o divă, arată ca o divă și… se comportă ca o divă. Jennifer Lopez e „lovită” crunt de câteva neplăceri evidente în viața ei – anularea turneului ei muzical, problemele pe care le are în căsnicie cu Ben Affleck și mai multe plângeri făcute la adresa ei, conform cărora actrița și cântăreața nu e deloc plăcută atunci când ajungi s-o cunoști față în față.

Mai multe voci din showbiz susțin că Jlo are o regulă clară pentru angajații sau colaboratorii ei – n-o privești în ochi niciodată! Un inginer de lumini a lucrat la unul dintre concertele ei, în culisele căruia toți muncitorii au fost instruiți cât se poate de strict – „NU O PRIVIȚI ÎN OCHI PE DOAMNA LOPEZ!”

„Am cunoscut câțiva oameni care au lucrat la Mohegan Sun, (n.r. un casino din SUA), și li s-a cerut tuturor să evite contactul vizual cu J Diva”, a recunoscut un apropiat de-ai lui Jennifer Lopez. „Încă se mai râde acolo pe seama ei, pentru că, cu cât e mai mare celebritatea, cu atât aceasta se poartă mai frumoas cu lumea din jur”, a continuat acesta să povestească.

„Știu că și șoferii de limuzină au aceeași regulă în privința ei – n-o privesc niciodată în ochi. Mai mult, aceștia nu au voia s-o vadă nici măcar în oglinda retrovizoare, trebuie să șofeze astfel încât să evite acest lucru cu orice preț”, a adăugat altă sursă, după care o moderatoare TV americană , LABellatinipe numele ei, a avut și ea ceva de spus despre comportamentul deloc plăcut al vedetei, într-un video postat pe TikTok acum câteva zile.

image

„Am un prieten care a lucrat cu JLo la unul dintre proiectele ei și a fost dat afară de ea. Jennifer a oprit întreaga producție ca să-l dea afară pe cel care a îndrăznit s-o privească în ochi”, a declarat aceasta. „Și mai am vreo 15 astfel de declarații de la diverși oameni care au lucrat cu ea și mi-au povestit despre regula impusă de Jennifer Lopez”, a adăugat moderatoarea TV.

foto - ShutterstockRecente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg