Cine este primul bărbat care i-a fost infidel lui Jennifer Lopez: „Înnebunisem‟

Jennifer Lopez sau JLo, așa cum mai este cunoscută, a fost implicată de câteva ori în scandaluri legate de infidelitate. Mai mulți bărbați din viața artistei au călcat strâmb, iar acum s-a aflat cine a fost primul care i-a frânt inima. 

image

Cu timpul, Jennifer Lopez a devenit perfecționistă în relația de cuplu, dorindu-și să dețină controlul vieții sale amoroase, iar asta pentru că îi este teamă că va fi din nou înșelată! Cel de-al treilea soț, Marc Anthony, a călcat strâmb cu o stewardesă, iar fostul iubit, Alex Rodriguez, a înșelat-o cu o actriță, pe nume Madison LeCroy, cu aproape 20 de ani mai tânără decât JLo. Iar lista cu bărbații din viața vedetei care nu i-au fost credincioși nu se oprește aici… La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez a avut o relație cu un o persoană cunoscută, care a fost și prima care a înșelat-o! 

Citește și: Interzis la stewardese! Din gelozie, Jennifer Lopez a impus aceste reguli în relația de cuplu 

Poate ai crede că este vorba despre Ojani Noa, primul soț al cântăreței, sau că ne referim la Cris Judd, al doilea bărbat cu care Jennifer Lopez și-a unit destinul. Nici vorbă! Despărțirile s-au produs din alte motive, iar JLo a simțit pentru prima dată ce înseamnă infidelitatea când s-a cuplat cu rapperul Sean Combs, cunoscut precum Diddy. 

image

Jennifer Lopez: „Am avut o relație nebună, tumultoasă‟ 

Jennifer Lopez și Diddy s-au cuplat în anul 1999 și au avut o relație de aproape doi ani. Pe atunci, JLo abia își începea cariera muzicală și se pregătea să își lanseze albumul de debut, pe care Diddy a ajutat-o să îl producă. Într-un interviu pentru „CBS‟, JLo a spus: „El a fost un mentor pentru mine în acel moment. Am avut o relație nebună, tumultoasă, care s-a încheiat la fel.‟

Într-un alt interviu, pentru „Vibe‟, JLo a declarat că Diddy nu și-a recunoscut infidelitatea, însă a simțit că există și „altcineva‟ în viața lui: „A fost pentru prima dată când am stat cu cineva care nu a fost credincios. Nu l-am prins niciodată, dar știam exact. Spunea că merge în club pentru câteva ore și apoi nu se mai întorcea în noaptea aceea.‟

Vedeta a mai adăugat că infidelitatea rapperului a rănit-o foarte mult pe atunci: „Plângeam mult, eram nebună, înnebunisem, mi-a dat stop la viață‟, a spus cântăreața. 

Vezi și: Jennifer Lopez renunță la muncă de dragul lui Ben Affleck?

În prezent, Jennifer Lopez este căsătorită cu actorul Ben Affleck. În schimb, Diddy nu trece printr-o perioadă bună, deoarece rapperul se află în mijlocul unui scandal mediatic, fiind acuzat de abuz fizic, sexual și trafic de persoane. Recent, în proprietățile de lux ale rapperului, au avut loc descinderi. 

Sursă foto: Instagram - @JLo, Pinterest Recente

luna JPG
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg
Eclipsa de soare jpg
Kim Kardashian reclamă Instagram jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Nepal foto  Shutterstock jpg
Copilul lui Arnold jpg
Lady Gaga jpg
Robert Downey Jr foto  Shutterstock jpg
Marilyn Monroe 60 (7) jpg
Madonna jpg
probleme in relatia de cuplu jpg
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton, Printul William jpeg
Harrison Ford foto  Shutterstock jpg
sportiva sexy foto  Instagram jpg
Editare jpg
Meghan Markle si Kate Middleton jpg