Bradley Cooper a fugit de pe scenă când a fost sunat de la școala copilului său

24 decembrie 2023   Viață de vedetă

Actorul se afla la conferința de presă a filmului său, „Maestro”, când a primit un telefon de la asistenta medicală de la școala fiicei sale, Lea, și a spus tuturor că trebuie să plece.

„Iertare! M-a sunat acum asistenta de la școală”, a spus tuturor în timp ce se uita disperat la telefonul său, susține Daily Mail. „Pot să ies și să-i sun înapoi, ca să văd ce s-a întâmplat? Voi puteți continua fără mine. Se poate, îi permiteți să fac asta?”, a spus cu voce tare, dar n-a mai așteptat răspunsul.  

Bradley Cooper a dispărut imediat de pe scenă, n-a mai așteptat răspunsul celor din jurul său, și, mai mult de-atât, n-a părăsit sala doar ca să vorbească un minut la telefon cu cei care-l sunaseră, ci a plecat de tot din conferința de presă organizată la New York.

Ce-i drept, starul de la Hollywood s-a întors la evenimentul care-l avea ca protagonist și lipsa lui n-a fost îndelungată. A explicat ulterior că a fost nevoit să plece, pentru că a trebuit să se ocupe de ceva administrativ de care cei care conduc școala nu s-au putut ocupa. „A trebuit să fac ceva ce nu se face, da rasta e situația!...”, a continuat vedeta. „A trebuit să fac asta. Până la urmă, a fost un drum de zece minute pe jos”, a continuat actorul să spună.

Bradley Cooper împarte custodia fiicei lui de 6 ani cu fosta lui iubită, modelul rus Irina Shayk, de 37 de ani, cu care a avut o relație din 2015 până în 2019.  

Celebrul tătic de 48 de ani este extrem de dedicat creșterii copilului său, care l-a însoțit pe actor recent pe covorul roșu. Zilele trecute, micuța Lea le-a zâmbit jurnaliștilor prezenți la evenimentul de lansare al celui mai recent film al lui Cooper, „Maestro”, difuzat pe Netflix.

Cei doi foști amorezi au reușit să păstreze o relație amiabilă de dragul copilului lor și participă împreună la tot felul de evenimente care au legătură cu Lea. Modelul și actorul au fost zăriți adesea împreună când o duc pe fetiță la școală sau când merg la vreo petrecere de Halloween cu fiica lor.

foto - Shutterstock

Mai multe