Jamie Foxx, în pragul morții: „Am văzut tunelul, dar nu și lumina!‟

În prima sa apariție publică de când a avut probleme medicale, actorul de la Hollywood a vorbit despre experiența avută cu moartea clinică.

image

Prezent la evenimentul organizat de Critics Choice Association, săptămâna aceasta, Jamie Foxx a pășit pe scenă pentru a-și primi premiul Vanguard. Actorul vizibil emoționat a ținut un discurs de 12 minute audienței din Los Angeles, care l-a ascultat mișcat de povestea sa.

Actorul de 55 de ani a recunoscut că, în urmă cu șase luni, nici măcar nu mai putea să meargă, însă n-a oferit amănunte despre criza medicală prin a trecut. „Prețuiesc fiecare slipă acum... e diferit‟, a început Jamie Foxx să povestească. „Nu doresc ceea ce am experimentat eu nici măcar celui mai mare dușman al meu, pentru este greu atunci când ești aproape de final... când vezi tunelul... Am văzut tunelul, dar n-am văzut lumina”, a continuat vedeta.

„Și mai era și fierbinte în tunel, nu știam pe unde merg. Mă gândeam dacă nu cumva am greșit drumul”, a adăugat Foxx. În cele 12 minute din discursul său, actorul a adus vorba și despre anumite teorii ale conspirației care au început să circule odată ce s-a aflat în presă despre problemele lui medicale, care l-au făcut să petreacă o perioadă îndelungată în spital, după care să se retragă din lumina reflectoarelor timp de câteva luni bune.

„Nu sunt o clonă! Știu mulți oameni care cred că sunt clona mea”, a precizat starul hollywoodian mai în glumă, mai în serios. „Respect mai mult viața acum. Respect mai mult arta pe care o fac‟, a adăugat pe un ton serios spre finalul discursului său.

Foxx nu a coborât de pe scenă până nu i-a mulțumit familiei sale, inclusiv surorii lui și fiicei, care i-au fost alături la nevoie și l-au ajutat în tot procesul său de recuperare.

Nu se știe nici până în ziua de azi dacă Jamie se va mai întoarce pe platoul de filmare de la „Back In Action‟ care a continuat producția cu Cameron Diaz și câțiva înlocuitori de-ai lui.

De când a fost externat din spital, Foxx a mai fost zărit în public, dar acesta a fost primul eveniment la care a participat de când i s-a făcut rău și a fost internat de urgență în spital, unde viața lui atârna de un fir de păr.

Jamie Foxx a participat la eveniment, dar a preferat să nu pozeze pe covorul roșu. De fapt, premiul său nici măcar nu fusese anunțat în programul evenimentului, de parcă nu s-a știut decât în ultimul moment dacă actorul va veni sau nu la gala Critics Choice Association.

foto - ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg