Jamie Foxx, în pragul morții: „Am văzut tunelul, dar nu și lumina!‟

În prima sa apariție publică de când a avut probleme medicale, actorul de la Hollywood a vorbit despre experiența avută cu moartea clinică.

image

Prezent la evenimentul organizat de Critics Choice Association, săptămâna aceasta, Jamie Foxx a pășit pe scenă pentru a-și primi premiul Vanguard. Actorul vizibil emoționat a ținut un discurs de 12 minute audienței din Los Angeles, care l-a ascultat mișcat de povestea sa.

Actorul de 55 de ani a recunoscut că, în urmă cu șase luni, nici măcar nu mai putea să meargă, însă n-a oferit amănunte despre criza medicală prin a trecut. „Prețuiesc fiecare slipă acum... e diferit‟, a început Jamie Foxx să povestească. „Nu doresc ceea ce am experimentat eu nici măcar celui mai mare dușman al meu, pentru este greu atunci când ești aproape de final... când vezi tunelul... Am văzut tunelul, dar n-am văzut lumina”, a continuat vedeta.

„Și mai era și fierbinte în tunel, nu știam pe unde merg. Mă gândeam dacă nu cumva am greșit drumul”, a adăugat Foxx. În cele 12 minute din discursul său, actorul a adus vorba și despre anumite teorii ale conspirației care au început să circule odată ce s-a aflat în presă despre problemele lui medicale, care l-au făcut să petreacă o perioadă îndelungată în spital, după care să se retragă din lumina reflectoarelor timp de câteva luni bune.

„Nu sunt o clonă! Știu mulți oameni care cred că sunt clona mea”, a precizat starul hollywoodian mai în glumă, mai în serios. „Respect mai mult viața acum. Respect mai mult arta pe care o fac‟, a adăugat pe un ton serios spre finalul discursului său.

Foxx nu a coborât de pe scenă până nu i-a mulțumit familiei sale, inclusiv surorii lui și fiicei, care i-au fost alături la nevoie și l-au ajutat în tot procesul său de recuperare.

Nu se știe nici până în ziua de azi dacă Jamie se va mai întoarce pe platoul de filmare de la „Back In Action‟ care a continuat producția cu Cameron Diaz și câțiva înlocuitori de-ai lui.

De când a fost externat din spital, Foxx a mai fost zărit în public, dar acesta a fost primul eveniment la care a participat de când i s-a făcut rău și a fost internat de urgență în spital, unde viața lui atârna de un fir de păr.

Jamie Foxx a participat la eveniment, dar a preferat să nu pozeze pe covorul roșu. De fapt, premiul său nici măcar nu fusese anunțat în programul evenimentului, de parcă nu s-a știut decât în ultimul moment dacă actorul va veni sau nu la gala Critics Choice Association.

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg