„Pare murdar, de parcă miroase urât!‟ Leonardo DiCaprio, criticat de o chelneriță

Fosta chelneriță Jordan Emanuel a ținut să spună lumii întregi că n-a fost impresionată cu stilul vestimentar al marelui actor, atunci când l-a întâlnit.

image

Vedeta din „The Winter House” a declarat că l-a servit pe câștigătorul Oscarului de câteva ori și că Leonardo DiCaprio părea un om al străzii, nicidecum un superstar hollywoodian când a intrat în clubul de noapte în care lucra ea. Prezentă în podcastul „Virtual Reali-Tea” de pe Page Six, vedeta de 31 de ani și-a amintit de perioada în care lucra într-un club de noapte, în care actorul era client fidel.

„Se îmbracă de parcă miroase urât și m-am gândit că e nebunie curată să faci așa ceva”, a dezvăluit Jordan referindu-se la perioada în care l-a întâlnit față în față pe unul dintre cei mai mari actori ai generației sale.

Vedeta de reality show a ținut să clarifice că starul filmului „Titanic” – care a fost zărit de curând la Art Basel în Miami – „miroase bine”, doar că dă impresia că miroase urât pentru că, pur și simplu „arată ca și cum ar fi murdar”.

Întrebată dacă ar fi interesată de burlacul de la Hollywood, fosta chelneriță a răspuns pe loc că un potențial partener pentru ea „trebuie să arate curat”. Încercând să dea un exemplu de haine care păreau că erau murdare și urât mirositoare pe Leonardo, Emanuel a spus că era vorba despre „uniforma” actorului – eternul tricou obișnuit, care pare prea purtat, și pantalonii lui scurți care par militari și purtați în exces.  

image

„Bun, păi ce să vă spun?! E vorba despre șosete ca ale mele, dar care nu sunt drăguțe, ci șosete albe, ca de tenis, niște încălțări sport foarte vechi și murdare, pantaloni scurți crem, un tricou alb lăbărțat și fără formă și șapca de baseball”, a detaliat fosta chelneriță care l-a servit pe DiCaprio de mai multe ori.

În ciuda stilului său vestimentar neatractiv, Jordan a recunoscut că Leo este „drăguț” și o persoană „plăcută”. Doar că nu atrăgătoare, din cauza alegerilor vestimentare deloc flatante pe care le face.

Jordan nu a specificat unde anume l-a întâlnit pe marele actor, dar ea a lucrat în trecut în calitate de chelneriță la Socialista Cipriani, un club privat din New York, frecventat de superstar și de alte celebrități de rangul lui.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg