Brendan Fraser și-a pus sănătatea în pericol pentru rolul lui „Tarzan‟. „Nu-mi aminteam codul PIN‟

8 decembrie 2022   Viață de vedetă

Brendan Fraser (54 de ani) a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru rolul său din filmul de succes „George, trăsnitul junglei‟ (1997). Actorul a povestit că s-a înfometat atât de tare încât uita lucruri esențiale, precum PIN-ul de la card. 

Pe Brendan Fraser ni-l amintim precum tânărul chipeș cu ochi albaștrii și cu forme fizice perfecte, care îl juca excelent pe Tarzan. Ei bine, anii au trecut, iar actorul și-a amintit într-un interviu pentru „Variety‟ care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru acel rol epic din anul 1997. 

Vezi și: FOTO Cum arată băiețelul care a fost sursă de inspirație pentru Mowgli din „Cartea Junglei”

Pierderea în greutate, o provocare pentru Brendan Fraser 

Pentru a obține formele ideale, Brendan Fraser își schimbase complet stilul de viață. Actorul ajunsese să mănânce mult broccoli și să facă sport până la epuizare: „Ridicam greutăți până vomitan‟, și-a amintit el. 

Aceste obiceiuri l-au ajutat să fie în formă, însă i-au afectat sănătatea, până când a ajuns să aibă pierderi serioase de memorie: „Eram flămând. Mă duceam acasă după muncă și mă opream să mănânc. Aveam nevoie de bani, m-am oprit la bancomat și nu-mi aminteam codul PIN, deoarece creierul nu mă lăsa. În noaptea aceea, nu am mâncat nimic‟, și-a amintit Brendan Fraser. 

Citește și: Nicolas Cage, la un pas de tragedie. Cum era să își piardă viața pe platourile de filmare 

Rolul lui Tarzan nu a fost singura provocare pentru Fraser. Într-un interiviu pentru „GQ‟, din 2018, el și-a amintit cum l-au afectat cascadoriile pe care le-a făcut pentru rolul din „The Mummy‟ (1999):

„Îmi construiam un exoschelet. Îmi puneam în haine pachete cu gheață și tampoane mici și ușoare, cât să-mi încapă în haine‟. În urma cascadoriilor, el s-a confruntat cu accidentări serioase, pentru care a suferit mai multe operații, printre care și laminectomie lombară, care presupune înlocuirea unei porțiuni dintr-o vertebră.

Rezultatul operației nu a fost unul așteptat, așa că, timp de 7 ani, actorul a stat mai mult prin spitale. „M-am simțim precum calul de la Ferma Animalelor, a cărui sarcină era să muncească, să muncească și să muncească‟, a declarat Brendan Fraser. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe