Câți bani a primit Céline Dion pentru prestația ei de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice?

30 iulie 2024   Viață de vedetă

Céline Dion (56 de ani) a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, aflându-se pentru prima oară pe scenă la 4 ani distanță de când s-a retras pe caz de boală. Cu ce sumă a fost răsplătită artista pentru efortul considerabil?

 „Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul meu, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu în cea mai bună formă pe care o pot avea. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel‟, spunea Céline Dion, în luna aprilie. În cele din urmă, dorința i s-a îndeplinit, deoarece artista a revenit pe scenă, pentru prima dată după 4 ani, iar prestația ei a fost una de senzație. 

Citește și acest articol: Celine Dion, marea senzație din deschiderea Olimpiadei de vară de la Paris! 

Céline Dion a interpretat piesa „L’Hymne A L’Amour‟ a lui Édith Piaf, de la unul dintre etajele Turnului Eiffel, spre încântarea celor prezenți la ceremonie, precum și a telespectatorilor care au urmărit de acasă momentul. 

Suma pe care a primit-o Céline Dion pentru prestația ei 

Având în vedere că marea artistă a făcut un efort considerabil pentru a se afla pe scena din inima Parisului, ne putem aștepta să fi fost plătită substanțial pentru apariția ei. 

Vezi și acest articol: Celine Dion era să moară în timpul luptei cu boala ei incurabilă 

De fapt, publicația „Page Six‟ ca dezvăluit că interpreta piesei „My Heart Will Go On‟ nu a primit niciun ban pentru show-ul făcut în Paris. Mai mult, sursa media a dezvăluit că niciunul dintre artiștii care au cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, printre care și Lady Gaga, nu au primit vreo sumă de bani:

„Contrar unor relatări din mass-media, artiștii de la ceremoniile Jocurilor de la Paris 2024 nu vor primi niciun onorariu pentru prestația lor‟, a declarat un purtător de cuvânt al Jocurilor Olimpice pentru publicația menționată: „Decizia lor de a performa în aceste condiții reflectă dorința lor de a fi parte a unui eveniment istoric pentru Franța și pentru lumea sportului.‟, a adăugat sursa. 

Totuși, deși momentul lui Céline Dion nu a fost remunerat, organizația Jocurilor Olmpice s-a asigurat că aspectele legate de producție și performanță vor fi achitate și nu vor cădea în responsabilitatea artistei. Urmărește mai jos momentul cântăreței! 

Sursă foto: Instagram - @olympics/ Sursă video: Youtube  

Mai multe